Elevii intra in vacanta intersemestriala de azi

Elevii intra in vacanta intersemestriala de azi

0 100

Conform programei anului scolar 2009/2010, de astazi, 30 ianuarie 2010, elevii vor intra in vacanta. Este vorba de vacanta inter-semestriala care va dura doar o saptamana. Acestia isi vor relua cursurile luni, 8 februarie 2010, cand va incepe cel de-al doilea semestru.
Unitatile de invatamant care se confrunta cu anumite situatii pot solicita inspectoratului scolar modificari ale structurii de baza a anului scolar. In aceasta situatie sunt cei 170 de elevi de la Grupul scolar Bivolarie din judetul Suceava. Pentru ca la aceasta unitate scolara invata elevi cu deficiente de auz din toata tara, iar transportul lor catre casa este ceva mai dificil in aceasta perioada, parintii au solicitat sa nu intre in vacanta intersemestriala acum. Respectiva saptamana se va cumula cu cea de Pasti, deci elevii de aici vor avea doua saptamani de vacanta atunci, in loc de una, cum au ceilalti elevi.
Cursurile celui de-al doilea semestru vor incepe luni, 8 februarie, si se vor incheia vineri, 11 iunie.
Pana la finele anului scolar, elevii vor mai avea o perioada de pauza de o saptamana, in intervalul vacantei de Pasti, programata intre 3 si 11 aprilie. Anul scolar 2009-2010 se va incheia vineri, 11 iunie, vacanta de vara fiind programata intre 12 iunie si 12 septembrie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.