Elevii, interesati de oferta facultatilor

Elevii, interesati de oferta facultatilor

0 193

Sute de elevi au vizitat Universitatea Bucuresti pentru a se interesa de admiterea la una dintre facultatile prezentate la Targul educatiei. Elevii s-au inghesuit sa afle ce probe trebuie sa sustina pentru a intra la facultatea pe care doresc sa o urmeze.


Cu trei luni inainte de primele examene de admitere, facultatile si-au facut reclama in cadrul Targului Educatiei, deschis la sfarsitul saptamanii trecute la Universitatea Bucuresti..


?


Noaptea portilor deschise


Peste 20 de facultati au fost prezente la cea de-a 7-a Editie a Targului Educatiei. Pentru a-i atrage pe viitorii studenti, unele dintre ele au renuntat la examenele de admitere si au introdus specializari noi.


La Facultatea de Jurnalism, viitorii studenti vor beneficia de meditatii gratuite. Ei pot trimite pe site-ul facultatii rezolvarile unor subiecte, iar acestea vor fi corectate de profesorii de la Jurnalism.


Liceenii tentati sa devina jurnalisti au avut posibilitatea sa viziteze facultatea la Noaptea portilor deschise. Targul Educatiei s-a inchis duminica seara.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.