Elevii din Holbav, Brasov, sunt ajutati de voluntarii Fundatiei Dinu Patriciu

Elevii din Holbav, Brasov, sunt ajutati de voluntarii Fundatiei Dinu Patriciu

0 223

BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, va participa la proiectul „Tabara de Voluntariat Holbav”, organizat de Fundatia Dinu Patriciu.
Desfasurat in perioada 27 iulie -7 august, proiectul „Tabara de Voluntariat Holbav” isi propune reabilitarea scolii cu clasele I-IV din Holbav Deal, comuna Holbav, judetul Brasov, in care studiaza elevii din regiune.
Evenimentul este organizat de fundatia Dinu Patriciu in colaborare cu Centrul Pilot pentru Voluntariat Brasov, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul companiei.
Pentru a face o schimbare in viata copiilor care invata in comuna Holbav si pentru a-i ajuta sa isi imbunatateasca performantele scolare, angajatii BitDefender vor participa in aceasta tabara si vor acorda o mana de ajutor la activitati de renovare a Scolii si aranjarea unui mediu propice de desfasurare a activitatii scolare pentru cei mici.
„Politica firmei consta intr-un comportament responsabil din punct de vedere etic si social. Jucam un rol important in societate si ne implicam in proiecte de responsabilitate sociala, iar proiectul de la Holbav ne-a atras in mod deosebit atentia”, a declarat Carmen Capitanescu, Marketing Manager, BitDefender Romnia.
„Cu siguranta pe viitor vom alege sa sprijinim si alte proiecte de voluntariat, in domenii diverse, fiind si parte a strategiei de responsabilitate sociala pe care BitDefender o deruleaza in acest an”, a concluzionat Carmen Capitanescu.
BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara.
Fundatia Dinu Patriciu este o organizatie neguvernamentala, care sprijina si promoveaza educatia, in toate formele sale, ajutand la formarea unor indivizi cu un pronuntat spirit de initiativa, cu o constiinta civica deosebita si un real simt al responsabilitatii. Fundatia isi propune astfel sa contribuie la transformarea societatii romanesti intr o societate de cetateni creativi si responsabili, care au capacitatea de a face propriile alegeri.
Voluntarii care vor veni in ziua de duminica, 2 august 2009, pentru a face activitati educationale cu copiii sunt rugati sa o contacteze pe domnisoara Alexandra Scoarta de la Centrul de Voluntariat Brasov pentru mai multe detalii. (alexandra.scoarta@yahoo.com ).
In aceasta scoala invata 20 de copii de gradinita si 20 de copii in clasele I –IV.
Pentru informatii suplimentare cu privire la Tabara de Voluntariat de la Holbav, consultati pagina de proiect la www.fundatiadinupatriciu.ro
Fundatia Dinu Patriciu asigura materialele de constructie, echipamentul de protectie pentru voluntari, masa de pranz si gustarea din timpul pauzelor, precum si transportul voluntarilor pe ruta Brasov- Holbav si retur.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.