Elevii de clasa a VII-a au sustinut teza la romana

Elevii de clasa a VII-a au sustinut teza la romana

0 218

Aproximativ 225.000 de elevi de clasa a VII-a au sustinut, joi, 17 ma 2007, ultima teza cu subiect unic, cea la limba si literatura romana. La primele ore ale diminetii, membrii comisiei de la Ministerul Educatiei au extras subiectul cu numarul 2, din cele zece variante posibile. Examenul a inceput la orele 12.00 in toata tara, elevii avand la dispozitie 50 de minute pentru rezolvarea subiectelor.


Notele obtinute de elevi vor avea o pondere de 25% din media semestriala si nu vor influenta admiterea acestora la liceu. Rezultatele tezelor nu vor putea fi contestate, iar elevii care sunt prinsi copiind in timpul examenului primesc nota 1.


Lucrarile vor fi corectate de cate doi profesori. In cazul in care intre cele doua note diferenta este foarte mare va interveni un al treilea profesor, astfel incat sa nu existe dubii. Spre deosebire de bacalureat si capacitate nu se admit contestatii. Cei care vor lipsi de la teza de limba si literatura romana, mai pot da testul pe 12 iunie. In cazul in care nu vor fi prezenti nici atunci, tezele mai pot fi sustinute de abia in luna august.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.