Elevii brasoveni s-au intrecut de „Ziua Europei”

Elevii brasoveni s-au intrecut de „Ziua Europei”

0 181


Astazi, 9 mai, incepand cu ora 11,00, in incinta Hotelului Aro Palace, s-au desfasurat o serie de concursuri pentru elevi dedicate Zilei Europei, eveniment organizat de institutia Prefectului Brasov, transmite corespondentul NewsIn.


Cinci echipe, formate din cate trei elevi de echipa, din clasele IX-XI s-au intrecut in informatii si eseuri despre istoria Uniunii Europeane si ceea ce insemna „Ziua Europei”


Si scolarii mai mici, adica trei echipe din clasa din clasa a IV-a, au concurat contracronometru in alcatuirea unui puzzle cu harta batranului continent. De asemnea, noua echipe de elevi ai liceelor din judetul Brasov, cu specializare in domeniul industriei alimentare si-au etalat talentul culinar, intrecandu-se in concursul „O Europa dulce”. Prajiturile preparate de elevi au fost expuse intr-una dintre salile hotelului amintit. Pentru efortul lor, elevii participanti au primit diplome si premii constand in dulciuri si rucsac-uri colorate.


Concert Goran Bregovici


De asemenea, celebrul compozitor si interpret sarb Goran Bregovici si The Wedding & Funeral Orchestra vor sustine, in Brasov, de Ziua Europei si la celebrarea Independentei Romaniei un concert la Sala Sporturilor, incepand cu orele 21.00, eveniment de organizarea caruia nu este straina Primaria Brasov. In fapt, brgovici se afla intr-un turneu in romania in perioda perioada 8 – 16 mai 2007, ?cu titulatura „Povesti si cantece de la nunti si inmormantari”.


Marius Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.