Elena Udrea vrea cu caruta

Elena Udrea vrea cu caruta

0 123

Asta vrea ministrul Turismului, Elena Udrea, extrem de apropiata de presedintele Traian Basescu. Ea, avand mana libera sa-si faca de cap prin cunoscutele zone mioritice si bani ca niciun alt minister la tescherea, a descoperit deodata ca in Romania sunt probleme cu indicatoarele turistice si cu drumurile. Si, inspirata de concertul de la malul marii, a hotarat ca pe drumurile cu multe gropi din Romania „se poate merge cu caruta, se poate face turism de caravana, pentru ca in Germania nu exista un astfel de turism”. Asta a declarat Elena Udrea in cadrul unei emisiuni TV. La o asemenea fundamentare a unei actiuni pe tara, gungurita de un asemenea exemplar de ministru – doar ambalaj si cu continutul zero – nu poti decat sa ramai paf.
Apoi madam Udrea continua cu reformele din turism
„Avem probleme cu indicatoarele turistice, dar vom incerca sa remediem aceasta problema pana in 2010, pentru ca problemele turismului romanesc sunt multiple, iar lipsa indicatoarelor este doar una dintre ele, asa cum s-a vazut la vizita recenta a presedintelui. Pana vom rezolva cu indicatoarele, vom incerca sa promovam produsele autentice romanesti si alimentele traditionale”.
Asta da reforma! Fostul ministru al Turismului, Dan Agathon, daca-mi amintesc bine, este puisor cu palmierii sai de pe Litoral, in comparatie cu blonda de la Turism. Daca tipa mai sta mult la conducerea acestui sector, va ajunge sa schimbe intreaga geografie a tarii si jumatate din istorie, reinventand cavernele preistorice ca sa le bage in circuitul turistic.
Elena Udrea a mai afirmat ca actiunile recente ale ministerului Turismului au adus incasari de milioane de euro, iar clipurile de promovare au fost gratuite. Adica cum gratuite? Cine iti mai face azi ceva pe daiboj?
„Pe litoral au fost 10.000 de turisti, iar in Bucovina au fost 25.000 de turisti. In privinta banilor, in cadrul actiunilor recente ale ministerului Turismului, s-au incasat milioane de euro atat in Bucovina, cat si pe litoral, iar clipul Bucovina a fost un clip gratuit. Trebuie stiut lucrul asta. S-a facut cu resursele noastre de comunicare”, a marturisit fandosindu-se suav blonda Elena Udrea.
Ministrul Turismului isi lauda si mentorul si aprig sustinatorul, considerand ca Basescu este responsabil pentru constructia drumurilor din Romania. Adica, vrea madama sa zica, fara matelot nu s-ar fi facut nimica pe caile de uscat ale tarii.
„Toate drumurile care s-au facut pana in prezent in Romania s-au facut la initiativa actualului presedinte, Traian Basescu, pentru ca si drumul rapid spre Moldova, cat si o portiune importanta a autostradei (eu stiam genitivul ca ‘autostrazii’, n.a.) Soarelui s-au facut la initiativa lui Traian Basescu”, a afirmat Elena Udrea.
Oare ce si cat o fi baut Lenuta noastra turistica inainte de a susura in extaz aceasta afirmatie? Si oare cat va mai fi lasat PD-L-ul sa-si bata joc de tara?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.