Elena Udrea raspunde cu tupeu

Elena Udrea raspunde cu tupeu

0 169

La concluziile comisiei care au anchetat-o si au gasit-o vinovata, Elena Udrea raspunde cu obisnuitul tupeu si cu obisnuita lipsa de bun-simt, trecand la un atac nefundamentat cu date demne de bagat in seama. astfel, ea da dovada de o crasa lipsa de fair-play, ceea ce, in scrima de pilda, ar descalifica-o din prima si nu ar mai ajunge nici macar pe plansa. Se pare insa ca aparatul electric de arbitrat este conectat inca la Cotroceni, si de aceea si acest tupeu cu damf de sobolan muribund.
De aceea, Elena Udrea isi permite sa afirme: „Comisia a fost infiintata pentru a compromite un ministru PD-L, in preajma alegerilor.
Ca acel ministru este compromis, este clar oricui gandeste un pic. Si a ajuns sa fie compromis pentru ca a facut tot felul de mismasuri cu bani din buget intr-un comportament de madama sefa a unui traftir, ca tot se discuta aprig de legalizarea prostitutiei.
Raportul prezentat, ieri, de Comisie, nu aduce nicio noutate, iar singurul motiv pentru care a fost infiintata a fost acela de a compromite un ministru PD-L, in preajma alegerilor prezidentiale, a declarat, tot ieri, dupa aflarea „verdictului”, ministrul Turismului, Elena Udrea. Iar prin aceste cuvinte, mai ales „nu aduce nicio noutate”, dama isi cam recunoaste, indirect, vina.
„Comisia Vanghelie, condusa de Ludovic Orban, a fost infiintata de catre PSD si PNL pentru fabricarea, cu orice pret, de acuzatii penale la adresa mea”, a spus Elena Udrea.
Potrivit ministrului Turismului, Comisia a avut un singur scop, si anume acela de a incerca sa compromita un ministru PD-L, in perspectiva alegerilor prezidentiale, ceea ce a si reusit sa faca, in baza unor acte oficiale si a unor declaratii demne de crezare.
Intentiile Comieiei au fost, insa, spune Udrea, „devoalate si demonstrate” prin publicarea de catre presa a discutiilor dintre membrii acesteia, discutii din care reiesea ca aveau o singura misiune, respectiv aceea de a gasi, cu orice chip, „chiar si inventand, acuzatii penale pe care sa le formuleze la adresa ministrului Turismului”.
De inventat sunt sigur ca nu a fost nevoita Comisia sa apeleze, iar discutiile nu sunt relevante, oricine discuta despre problemele de serviciu si dupa incheierea programului, iar banuielile infractiunii, in cazul Udrea, erau aproape certitudine, chiar si fara prea multe acte, deci se discuta pur si simplu urmatorul pas, avand in vedere comportamentul sfidator si jignitor al Udroaicei in fata Comisiei, de care precis va amintiti.
„Raportul prezentat, astazi (ieri, n.a.), de Ludovic Orban nu aduce nicio noutate”, a continuat Udrea. Mai mult, spune ministrul, „de doua luni de zile am tot explicat si am demonstrat, in sute de raspunsuri pe care le-am formulat catre mass-media si catre Comisie, ca, la Ministerul Turismului, activitatea se desfasoara in deplina legalitate”.
Pai ce, ati vazut vreun hot sa recunoasca din prima, daca nu este prins chiar in flagrant?
„Nicio comisie parlamentara nu are dreptul sa dea verdicte cu incadrari juridice, asa cum am vazut, astazi (ieri, n.a.), indiferent de intentiile politice sau electorale pe care membrii acestei comisii le pot avea”, a acuzat ministrul Turismului.
Ho cucoana, ca nu te-a condamnat inca nimeni! Comisia doar a concluzionat care ti-e vina, urmand – deie Domnul, ca prea esti cu nasul pe sus! – sa fii condamnata de instanta, sa vezi cum se face foamea la parnaie si sa-i tragi cu arpacas si ciorba de muraturi.
Mai mult, acuzatiile care se regasesc an raport „denota rea-credinta, necunoasterea legii, comportament abuziv si ilegal”.
Atunci, madamo, daca ii crezi in culpa penala, da-i in judecata pe membrii Comisiei, care ti-au starnit in asemenea hal nelinisti!
In ceea ce priveste acuzatia care i-a fost adusa, aceea de savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu pentru faptul ca „a permis secretarilor de stat si secretarului general sa-i uzurpe calitatea de ministru”, Elena Udrea a precizat ca, „in realitate, secretarul de stat si secretarul general si-au exercitat atributiile pe baza ordinelor de ministru pe care le-am semnat, prin care le-am delaget aceste atributii, in conformitate cu legea. Ca ministru am aceasta posibilitate de a delega atributiile pe care le am. Aceste atributii stau la baza activitatii celor doi secretari, in numele ministrului”.
Da, dar daca acestia o festelesc, raspunzi in solidar, stimata doamna!
„Cat priveste faptul ca nu a fost pe placul Comisiei felul in care m-am prezentat in fata acesteia, daca dansii considera ca este penal, atunci va trebui, desigur, sa merg la Parchet, de mana cu domnul Geoana, pentru ca el nu s-a prezentat deloc in fata unei comisii permanente, dar lucrul acesta, desigur, nu este de interes nici pentru PSD si nici pentru PNL”, a incheiat, ironic, Elena Udrea.
Si aici trebuie sa-i spun cucoanei sa nu se mai uite in ograda altora. Cat priveste luatul de mana, eu nu l-as sfatui pe Geoana sa o faca. Ce, simte nevoia sa se spurce sau sa ia raie?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.