Elena Udrea o da la`ntors

Elena Udrea o da la`ntors

0 271

Dupa ce a negat afacerile cu guvernul Nastase, in urma carora s-a ales cu miliarde de lei fara sa faca mai nimic, Udrea o da la`ntors. Da, a semnat cateva contracte cu RAPPS, dar afacerile au fost cu statul roman, nu cu Guvernul PSD. Pai nu-i tot aia? Cine a fost statul? In plus nu e cazul sa se jeneze, nu-i o rusine ca un liberal, cum a fost ea la vremea contractelor, sa faca afaceri cu PSD. “Sistemul” cuprinde si PSD si PNL si PD, si UDMR si PC…


Explicatiile doamnei Udrea au starnit comentarii in randul analistilor politici. « Doamna Udrea, dupa ce incaseaza, dupa cum ati putut vedea, in 3-4 luni de la RAPPS peste 2 miliarde lei, 10 contracte de prestatia avocatiala, vine si spune acum ca RAPPS reprezinta statul roman si nu PSD-ul. V-o amintiti pe doamna Mona Musca cum spunea ca n-a facut nimic rau si a colaborat cu Securitatea care era buna, era cu studentii straini », a spus Cristian Tudor Popescu, Directorul cotidianului “Gandul’.


Analistul Ion Cristoiu este de parare ca Udrea este lucrata de PD, ca informatiile au aparut anume cand ea se pregatea de o functie la varf in partid, ca de contractele ei precis s-a stiut dar au fost tinute spre a fi scoase la momentul oportun.
”Aici nu e vorba de o chestiune corecta, care sa-si fi urmat cursul obisnuit, acele documente erau si in ianuarie 2005 si in ianuarie 2006, acum s-a simtit nevoia sa apara aceste documente anume, Autoritatea de Control a premierului s-a sesizat si a zis ca va face un control”, spune Cristoiu.


Ca o fi sau nu lucratura, cert este ca si doamna Udrea s-a numarat printre cei care ne-au lucrat si apoi ne-a prostit in fata.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.