Elena Udrea nu-l influenteaza pe presedinte!

Elena Udrea nu-l influenteaza pe presedinte!

0 118

Discutiile din ultima vreme, inclusiv din Partidul Democrat, privind influenta nefasta a Elenei Udrea asupra presedintelui Basescu, ea fiind facuta raspunzatoare de actuala stare conflictuala fara precedent in Alianta, au determinat Institutele Pro si Data Media sa faca un sondaj de opinie in acest sens.


Rezultatul sondajului, foarte probabil comandat (un indiciu ar fi si institutiile care au facut sondajul; cine a auzit pana acum de Pro Media si Data Media), ii linisteste pe cei ce se tem de influenta ei asupra presedintelui: 44,5% dintre romani cred ca Udrea nu-l influenteaza pe Traian Basescu.


Un alt obiect al sondajului este Alianta D.A. Desi recunosc iminenta spargerii Aliantei, romanii ar prefera ca liberalii si democra?ii sa guverneze impreuna si de acum incolo. Exact asta sustinea si ministrul Vasile Blaga, recent, intr-o emisiune televizata: democratii raman la guvernare, n-au de ce sa plece (de ce ar lasa puterea din mana?) si mai mult decat atat Alianta ar putea fi resuscitata (caz in care PD ar pune total stapanire pe Alianta)


Si ca sa nu se spuna ca in spatele sondajului ar sta PD, sondajul este generos cu liberalii: daca Alianta s-ar sparge, ierarhia politica ar fi dupa cum urmeaza: PNL (31,1%), PD (26,3%) si PSD (18,5%). O fi!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.