Elena Udrea, neinteresata sa fie prim-ministru

Elena Udrea, neinteresata sa fie prim-ministru

0 86

De cateva zile Elene Udrea se tot baga singura in seama si ne tot avertizeaza cu ce nu doreste. Sunt niste apropouri care care probabil pregatesc ceva si poate ca toate aceste insinuari sa reprezinte avertismente pentru colegii din guvern si partid.
„Categoric nu ma intereseaza (functia de premier – n.red.) si spun categoric ca sa nu existe interpretari”, a afirmat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor pe aceasta tema, potrivit Agerpres.
In alta ordine de idei Udrea nu se poate hotara si penduleaza intre doua optiuni de functii de conducere a guvernului si a partidului.
Deasemenea Elena Udrea, a devenit o portavoce in partid, la sugestia Cotrocenilor, a supralicitat alaturi de alte “fete” din conducerea PDL la o masura radicala fata de Guvernul Boc – demiterea. Lucru ce a nemultumit pe multi colegi din guvern si chiar pe unii din liderii UDMR.
O declaratie a lui Vasile Blaga pentru Evenimentul Zilei, in care acesta a afirmat ca daca ar fi fost in locul Elenei Udrea nu ar mai fi ramas ministru, dupa ce a cerut ca premierul Boc sa renunte la functie, nu mai surprinde pe nimeni.
Elena Udrea a reactionat slab la provocarea lui Blaga. “Eu nu cred ca domnul Blaga a spus asa ceva. Cred, pur si simplu, ca au fost interpretate vorbele, pentru ca din discutiile pe care le-am avut inainte mi s-a parut evident ca domnul Blaga sustinea acelasi punct de vedere cu al meu. E adevarat eu mi-am exprimat punctul de vedere si in cadrul partidului. Domnul Blaga a lipsit atunci cand s-au expus punctele de vedere. Repet, cred ca a fost o interpretare gresita a spuselor domnului ministru”, a declarat Udrea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.