Elena Udrea la Rasnov

Elena Udrea la Rasnov

0 178

Ieri, ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a aflat ieri la Rasnov, in incercarea de a lansa un proiect de promovare turistica a orasului brasovean. Totodata se incearca si promovarea potentialului turistic antropic si natural din zona muntilor Bucegi.
La ora 12.00, ministrul s-a intalnit cu primarul Rasnovului, Ioan Adrian Vestea, pentru a semna contractele pentru finantare din fonduri europene a celor doua proiecte.
Fiecare program va avea alocat un buget de un milion de lei, suma din care 2% vine de la autoritatea publica beneficiara.
As socoti benefice pentru aria turistica Brasov aplicarea celor doua programe, dar nu mai am incredere in doamna ministru Elena Udrea. Imi plac femeile normale, fara silicoanele obrazniciei deformandu-le caracterul si fara mofturile unui comportament de mare diva de cinema.
Iar Elena Udrea are un comportament de mare fotomodel, fara a fi decat plina de obraznicie, tupeu, nesimtire, minciuna, infatuare si incapacitate manageriala. Iar comportamentul de fetita razgaiata a lu’ mamica imi aminteste de javra latrand in bratele si sub obladuirea madamei Piscupescu sau a altor asemenea personaje perfect descrise de Caragiale.
De aceea si inca din multe alte motive, cunoscute de o tara intreaga – vezi comportamentul ministrului Elena Udrea in fata Comisiei parlamentare – nu am incredere in programele lansate, intr-un elan tipic epocii comuniste, de catre aceasta Elena Udrea.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.