Elena Udrea continua urcusul

Elena Udrea continua urcusul

0 56

Elena Udrea, blonda ministresa si politiciana de varf portocaliu, cu rautate in priviri chiar cand zambeste, spune ca va candida pentru functia de vicepresedinte al PDL

Elena Udrea vrea o functie – ati remarcat? ea VREA – de vicepresedinte al PDL si spune ca Gheorghe Flutur este „omul potrivit” pentru functia de prim-vicepresedinte al partidului.
[Uite cum se configureaza gasca!]

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, va candida la o functie de vicepresedinte in partid, , apreciind ca functiile de prim-vicepresdinte nu trebuie ocupate de ministri. Udrea a spus ca, in opinia sa, ministrii trebuie sa se ocupe de problemele guvernarii si nu sa detina functii executive in partid.
[Pai da, la ea e simplu. Problemele ei la guvernare sunt plimbarile la munte si la mare, in raport de anotimp, plus cheltuielile aiurea a unor bani mult mai necesari in alte parti decat la prezentarile proiectelor ei pe moment utopice.]

Ministrul Turismului considera ca niciun prim-vicepresedinte nu trebuie sa ocupe functia de ministru, ci doar ca presedintele de partid sa fie prim-ministru.

Elena Udrea a mai spus ca il sustine pe Gheorghe Flutur pentru functia de prim-vicepresedinte al partidului intrucat este „omul potrivit”, ea considerand ca acesta poate fi unul dintre cei patru prim-vicepresedinþi care poate face multe pentru partid.
„Un ministru face mai greu asta, pentru ca trebuie sa se ocupe de alte probleme”, a mai spus Udrea.

Sic and te gandesti cate nu se pot ascunde in spatele acestor declaratii, cunoscand ce nuante poate lua culoarea portocalie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.