Electroprecizia Sacele – productie in crestere

Electroprecizia Sacele – productie in crestere

0 163

In plina criza economica, angajatii de la Electroprecizia Sacele se pot declara niste norocosi. Productia lor nu doar ca nu stagneaza, ci, mai mult, este in crestere inca din luna iulie a acestui an.
„Daca in prima parte a anului comenzile au scazut cu aproape 50%, din luna iulie observam o crestere usoara. Am lucrat si in luna august doua saptamani cu toate ca a fost luna concediilor. Suntem optimisti si sper ca in urmatoarea perioada numarul comenzilor sa creasca avand in vedere ca 95% din productie o exportam, iar in unele tari cu care avem contracte economia si-a revenit Daca in primele luni ale acestui an produceam doar 13.000 de motoare pe luna, in prezent avem comenzi pentru 23.000 de bucati pe luna. Oricum, mai putin decat anul trecut cand produceam intre 40.000 si 50.000 de bucati pe luna”, a precizat directorul general al societatii, Constantin Zavarache, pentru Agerpres.
De asemenea, viitorul suna cu atat mai bine cu cat, firma brasoveana asteapta un rapsuns din partea unor mari companii, Ford si Renault, in vederea incheierii unor contracte pentru producerea unor echipamente electrce de bord pentru autoturisme.
Fondata in 1936, ELECTROPRECIZIA S.A. este principalul producator roman de echipament electric si electronic pentru toate tipurile de autovehicule fabricate in Romania (DACIA, OLTCIT, ARO, tractoare, camioane si autobuze) si unul dintre cei mai importanti producatori romani de motoare electrice.
In prezent ELECTROPRECIZIA S.A. exporta aproximativ 600.000 motoare electrice, in peste 40 de tari, cele mai importante fiind: Italia, Franta, Germania, Egipt, Argentina, Spania, Danemarca, U.K, Austria, etc.
Datorita deshiderii sistemului CROS si a instruirii realizate de CRIsoft pentru utilizarea tools-urilor Oracle, Electroprecizia a reusit sa-si dezvolte propriile rapoarte.
Electroprecizia Sacele mai are un numar de 1040 de salariati fata de 5700 in anul 1990.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.