Electrocasnice de lux pentru brasovence

Electrocasnice de lux pentru brasovence

0 74

Producatorul german de electrocasnice de lux se gandeste deja cum sa intre in forta pe piata de desfacere din Romania.
Faptul ca ai in portofoliu doar produse foarte scumpe poate fi un mare dezavantaj, mai ales in aceasta perioada in care criza se adanceste.
Pentru a-l contracara, este nevoie sa fii prezent acolo unde se gasesc clientii tai, care si asa sunt, probabil, tot mai greu de identificat si de convins.
Compania Miele este prezenta din 2007 in Romania, insa abia anul acesta va incepe sa investeasca in marketing.
In 2007, compania a deschis o fabrica la Brasov cu o investitie de 24 milioane euro. Doi ani mai tarziu a raportat o cifra de afaceri de 1,95 milioane euro pe piatalocala, suma care, sustine Ioana Balogianni, directorul de marketing, va fi cel putin similara si in 2010.
Miele nu si-a definit pana in 2010 o strategie de marketing in Romania.
„Urmeaza sa trasam o strategie clara de promovare. Inca nu am bugetat nicio suma exacta pentru marketing. Ne vom concentra pe evenimente in show-room, vom fi prezenti in online, mediul cel mai promitator in momentul de fata, si reviste de specialitate. Pe TV inca nu stiu exact daca vom intra. Urmeza sa analizam posibilitatea asta”, a declarat Ioana Balogianni, responsabila de marketing la Miele.
Fondata in 1899, compania Miele este o afacere de familie, detinuta de familiile Miele si Zinkann, aflate acum la a patra generatie.
Gama de produse Miele include aspiratoare, echipamente de intretinere a rufelor, masini de spalat vase, plite, cafetiere, cuptoare de microunde, dar si mobilier de bucatarie si aparatura pentru sterilizarea instrumentelor medicale si de laborator.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.