El este Basescu, vorbeste ca Ceausescu

El este Basescu, vorbeste ca Ceausescu

0 155

Maretul, simpaticul, adulatul si iscusitul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, traieste, cu siguranta, intr-o lume a lui, una „cotrocenista”, plina de umbre si penumbre. Bineinteles ca atributele de mai sus ii sunt soptite la urechi doar de catre consilierii de carton cu care s-a incojurat si, mai ales, de catre politicienii de duzina din PDL. Desi aceste vorbe par un pic cam intepatoare, ele reflecta o realitate cruda cu care se confrunta tara noastra. Fara a ne mai ascunde, trebuie sa recunoastem ca traim intr-o tara condusa dupa ureche de un chefliu cu apucaturi de mare conducator. Dupa ce a condus pe rand “transporturile”, Capitala si PD transformat in PDL, un PDL ajuns acum un partid fara ideologie, Traian Basescu a ajuns sa creada cu tarie ca este un om important pentru acesta tara.
Unul dintre ultimele discursuri sustinute de catre presedinte a avut, involuntar, menirea de a arata romanilor o fata mai “ceausista” a bravului presedinte. Asemeni fostului dictator, Traian Basescu si-a explicat realizarile cincinalului presidential in fata senatorilor si deputatilor. Pana aici nu ar fi mai probleme. Totusi Basescu si-a insusit toate realizarile Romaniei din aceasta perioada. E drept, omul a fost primul in Stat, dar cu siguranta meritele nu i-au apartinut. Mai mult, aceste realizari enumerate au avut ca performeri Cabinetul Nastase si Cabinetul Tariceanu, ambii premieri au fost cu predilectie atacati in dese randuri de Basescu. Atins de microbul puterii, Traian Basescu crede cu tarie ca marirea salariilor, marirea pensilor, cota unica de impozitare sau aderarea la UE, sunt realizari ale domniei sale. Mai mult si mai periculos, locatarul de la Cotroceni incearca sa-si faca alegatorii sa creada aceste baliverne.
“Sa traim bine?!”.
O gluma buna, o bascalie tipica unor anumiti oameni care, cu siguranta, nu va mai tine din decembrie. Daca mai tine, ne meritam soarta!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.