EI SUNT NOUA ELITA POLITICA de pe „democratick strasse”?

EI SUNT NOUA ELITA POLITICA de pe „democratick strasse”?

1 954
Cel care scrie aceste rânduri cunoaște personal două dintre personajele din povestea de mai jos, pe Mircea Andrei,  și pe Gheorghe Carp, fostul comandant de la UM 1305, care m-a băgat prosteste la arest o noapte, în 1986. Veți fi foarte frustrați după ce veți citi  în ce societate am trăit până acum. Și vom continua să mai trăim câțiva ani de zile. Cu toată „revoluția” produsă de procurorii DNA și cu lupta de gherilă dusă de unii de prin servicii.Din pacate,numerosi procurori din teritoriu cât  angajați SRI joacă în continuare în altă piesă, trăiesc în altă realitate.
N-aș fi scris aceste rânduri dacă nu-l zăream la televizor pe Mircea Andrei lângă „infecția umana” de Paul Lambrino. Fapt care mi-a stârnit niște suspiciuni, alimentate și de un comentariu apărut la materialul CUTREMUR.Priviți cine este avocatul ”Prințului” Paul! Amănunte INCENDIARE dintre averea lui Mircea Andrei și frații mafioți Ciancimino din Palermo, care au
Mircea ANDREIoperat Groapa de Gunoi Glina. Însă Mircea Andrei la momentul intrării fraților Ciancimino în acționariatul de la Glina a ieșit din afacere.Asta nu înseamnă că Mircea Andrei, fostul procuror, n-a rămas prietenul și asociatul unui personaj extrem de dubios, Victor Dombrovschi aka Victor Douglas!
Dombrovschi
și Sergio Pileri, locotenentul lui Ciancimino, membru de frunte al Cosa Nostra, au fost arestați anul trecut, în iulie, la București, după mai bine de cinci ani de la declanșarea la Palermo de Procuratura Anti-Mafie, a unei ample anchete ce privea organizarea de activități criminale si spălare de bani Cei doi, prin groapa de gunoi de la Glina, spălau banii mafiei italiene

Cine este românul Victor Dombrovschi?
In primul rand,
prietenul fostului procuror Mircea Andrei ajuns senator PDL și super-milionar în euro(?!). Plecat din România în 1977, Dombrovschi a trăit în Australia timp de 17 ani până în 1994 când s-a întors  la furat în România cu un pașaport nou, pe nume : Victor Douglas. Primele referințe despre el apar în anul 2001 când împreună cu  Viorel Gheorghiu (ginerele lui Bebe Ivanovici !!) şi cu descurcaretul fost procuror Mircea Andrei (ulterior avocat și politician APR, PNL, PLD, PDL, PMP) înfiinţează compania Gaz Sud SA la care director comercial era colonelul în rezervă Ion Badea, fostul şef al unităţii de analiză din SRI.
În timpul guvernării Năstase
, firma obţine autorizaţii de intermediere exclusivă a livrării de gaz natural de la Romgaz către populaţia din jurul Bucureştiului, ceea ce o transformă într-o afacere super-profitabilă. Victor Dombrovschi
În 2.11.2007, cu un portofoliu de contracte şi concesiuni impresionante, compania este våndută către Ligatne Limited, ,numai Mircea Andrei, între timp devenit senator,  încasând pentru acţiunile sale 20.000.000 de euro, conform declarației sale de avere.Fabuloasa afacere!!
Viorel Gheorghiu  fost deputat PSD , impins acolo de tata-socrul Bebe Ivanovici şi finul de cununie al lui Gheorghe Carp, fondatorul celebrului „doi şi-un sfert“ !cEl a fost comandant în 1989 al regimentului de blindate de pe Şoseaua Olteniţei , cel care a distrus baricada anticomunistă de la Inter în noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989.
Ce clienti avea Mircea Andrei ? Pai el a fost avocatul lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca la firmele Giurgiu Nav, si  Petromservice, actualmente PSV Company, aflată în insolvenţă, precum şi la Geoasset, firmă ce deţine licenţa de exploatare a zăcămåntului calcar cu brucit, cel mai mare de acest fel din Europa,adica mina de la Budureasa – Valea Mare.Senatorul Dar Mircea Andrei a fost şi avocatul ofiţerilor SRI Ovidiu Soare şi Gheorghe Dumitrache, condamnaţi definitiv pentru  luare de mită. Condamnatul Gheorghe Dumitrache nu este nici el un oarecare, fiind chiar cuscrul lui Liviu Luca, partenerul de afaceri al lui SOV.
Singurul personaj din caracatiță care a fost nevoit să-și declare averea, ocupând o funcție publică, a fost senatorul Mircea Andrei.
INTRAT IN GRATIILE BASESCULUI, ACESTA LA PUS SEFUL PDL din jud. Arges. Averea sa este impresionantă. Acesta deţinea
Viorel Gheorghiu în 2009, conform declaraţiei de avere,  10.231.000 de euro aflaţi în bănci din Romånia şi Elveţia, trei apartamente în Bucureşti  o casă långă Poşta Dorobanţi, clădirea în care se află Policlinica Batiştei, şi casa vecină acesteia. Ca orice om care îşi respectă statutul, Mircea Andrei mai deţinea bijuterii, tablouri, pietre de mină şi timbre în valoare de 225.000 de euro, precum şi două maşini de lux cu valoare de peste 200.000 de euro. La capitolul terenuri, declaraţia de avere contabilizează 10 ha în judeţul Giurgiu şi unul în judeţul Prahova. Ah, şi să nu uităm de cele 6 ha din Parcul Snagov, pe care Mircea Andrei le deţinea alături de vechiul său partener de afaceri Sorin Roşca Stănescu, alta canalie, strecurat in fostul PNL!
În 2006, Dombrovschi înființează o nouă firmă:  ICB & Management SRL din Ghermăneşti- Ilfov, de consultanţă pentru afaceri şi management. Cu cine? Chiar  împreună cu celebrul general SIE în rezervă Nicolae Iană, şi fostul deputat PSD Viorel Gheorghiu, finul generalului Carp. Societatea  la care Dombrovschi deţinea 28% se ocupa tot de deşeuri, IBC propunându-şi să ecologizeze minele din Valea Jiului, lacurile din Ilfov etc. Afaceri cu statul, de milioane !!
Multilateralul Dombrovschi a vizat și stațiunea Neptun: unde a deţinut Restaurantul Bulevard din Neptun, care între timp a falimentat, SC OVO Neptun International Ltd, administrator al  restaurantului  Calul Bălan  şi Fantilig PTY Ltd Australia SRL, care deţine Bowlingul din Neptun. Cu fraţii Sergio şi Giuseppe Pileri – cercetaţi în Palermo pentru asociere de tip mafiot şi spălare de bani a lucrat şi colonelul (r) SRI Corneliu Păltânea, condamnat definitiv pentru luare de mită. Foști securiști s-au îmbogățit și cu Vântu, și cu Dombrovschi…. La vremuri noi, tot ei ! (JOHAN SASU)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.