Efectul biologic este logic, dar …nefast la musulmani!

Efectul biologic este logic, dar …nefast la musulmani!

0 192

Citind acest articol, înţelegem de ce este numit Planul Kalergi, planul genocidului europenilor.

Nikolai Sennels  este un psiholog danez care a realizat o amplă investigaţie asupra unei probleme puţin cunoscutăl din lumea musulmană: rezultatele dezastruoase ale endogamiei provocată de căsătoriile între veri primari.
Această practică a fost interzisă în tradiţia iudeo-creștină încă din timpul lui Moise, dar de la  Mahomed până azi este ceva  obişnuit în lumea musulmană şi va continua să fie fiindcă Mohamed este ultimul exemplu şi autoritate asupra modului de viaţă musulman, inclusiv căsătoria.

Endogamia în lumea musulmană a făcut practic un rău ireversibil rezervei genetice musulmane, un rău foarte  mare inteligenţei, bunului simţ social şi sănătăţii comunitatii musulmane.
Sennels spune că aproape jumătate dintre toţi musulmanii din lume sunt endogamici. În Pakistan, 70%, inclusiv în Anglia, mai mult de jumătate din imigranţii pakistanezi sunt căsătoriţi cu veri primari. Ca si in Danemarca  numărul de imigranţi pakistanezi este în jur de 40%.Dar numărul endogamicilor este devastator în alte ţări musulmane importante: 67% în Arabia Saudită, 64% în Iordania şi Kuwait, 63% în Sudan, 60% în Irak, şi 54% în Emiratele Arabe.
După BBCendogamia explică de ce 33% dintre copiii pakistanezi  din Anglia se nasc cu trasformări genetice recesive, existând riscul morţii datorită malformaţiilor. Alte consecinţe  ale endogamiei includ creşterea de 100% a riscului de  moarte intrauterinăşi  50% posibilitatea să moară  copilul la naştere. Diminuarea capacităţii intelectuale este o altă consecinţă devastatoare a căsătoriilor   între veri. Investigaţiile lui Sennels arată că fiii rezultaţi din aceste căsătorii au coeficientul intelectual mai mic cu 10-16 puncte şi abilităţile sociale se dezvoltă mult mai încet la copiii endogamici.
 Riscul de a avea un coeficient intelectual mai mic de 70 şi a fi clasificat ca „retardat” este de 400% la copiii endogamici. În Danemarca, imigranţii musulmani sunt  cam 300% predispuşi să nu treacă probele de intrare în  armată daneză.
 Sennels spune: Capacitatea de a se bucura şi de a produce cunoaştere şi gândire abstractă este pur și simplu mai  mică în lumea  islamică. El observă că in lumea arabă se traduc doar 330 de cărţi în fiecare an, aproximativ 20% din ceeace realizeaza numai Grecia.
În ultimii 1200 de ani ai Islamului, doar 100.000 de cărţi au fost traduse în arabă,cam cat  face Spania într-un an.
De exemplu sapte din  10 turci nu au citit niciodată o carte. Sennels subliniază dificultăţile pe care acest fapt le creează  pentru musulmanii care doresc să reuşească în Occident: „Un IQ mai mic, împreună cu o religie care interzice  gândirea critică, cu siguranţă vor face mai  dificil pentru mulţi musulmani să reuşească in societăţile noastre cu cunoştinţele de înaltă  tehnologie.
De retinut! Numai nouă musulmani au câştigat Premiul Nobel şi cinci dintre ei au primit Premiul pentru Pace. Si Revista Nature arată că numai  10% din media mondială în investigare ştiinţifică vine din ţări musulmane şi se măsoară pe articol la un milion  de locuitori.
În Danemarca, țara de origine a lui Sennels , unde copiii musulmani sunt extrem de numeroşi în rândul celor  cu nevoi speciale, o treime din  bugetul pentru şcolile daneze este consumată de educaţia specială.Ce perspective au tarile Europei cu uriasele cheltuieli impuse de asimilarea copiilor ce necesita o educatie speciala?

 În Copenhaga, un procent de la 51% la 70% dintre copiii piperniciţi, cu dizabilităţi, sunt de origine străină.La ei capacitatea de învăţare este grav afectată. Studiile indică faptul că 64% dintre  elevii cu părinţi arabi continuă să fie analfabeţi după 10 ani în sistemul şcolar danez.
Rata de abandon şcolar a imigranţilor în şcolile daneze este de două ori mai mare decât a danezilor.
Boala psihică  este, de asemenea, un produs. Cu cât este mai apropiată ruda de sânge, cu atât este mai mare riscul de schizofrenie.
Riscul crescut de demență ar putea explica de ce mai mult de 40% dintre criminalii nebuni din punct de vedere clinic din Danemarca sunt imigranţi.
În SUA cam la fel. Potrivit lui Sennels, „Un studiu bazat pe 300.000 deamericani arată că majoritatea musulmanilor din SUA au un venit mai mic  sunt mai puţin educaţi şi au locuri de muncă mai rele  decât populaţia pe ansamblu.
 Sennels spune: Nu incape  nicio îndoială că tradiţia căsătoriilor între rude, veri primari, la musulmani le-a distrus rezerva genetică.  Primii, şi cele mai mari victime ale  Islamului, sunt musulmanii…
Simpla compasiune iudeo-creştină pentru musulmani şi simţul realităţii  pentru a proteja civilizaţia occidentală de ravagiile Islamului dictează o opoziţie viguroasă împotriva răspândirii acestei ideologii întunecate şi periculoase.
Aceste realităţi dure trebuie să fie luate în considerare atunci când stabilim politici publice in Europa, care se ocupă cu imigraţia  din ţările musulmane şi construirea de moschei in exces.

 Sursa:  Karen Smith – Efectul biologic la musulmani după 50 de generaţii…

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.