Efecte ale epidemiei de coronavirus în sport : meciuri de hochei fără...

Efecte ale epidemiei de coronavirus în sport : meciuri de hochei fără spectatori, partidele de fotbal pentru copii și juniori, suspendate!

0 86

Spectrul coronavirusului lovește din plin sportul! Pe plan intern, conform deciziei Guvernului, toate evenimentele sportive din această perioadă se defăşoară fără spectatori. Este şi cazul meciurilor de hochei de la Brașov, care se vor disputa în această spătămână la Brașov, în care, Corona Braşov va înfrunta Steaua, în Campionatul Național. Partidele sunt programate joi și sâmbătă, pe gheața Patinoarului „Olimpic”, în Liga Naţională, ambele de la ora 18,30.

Pe de altă parte, avându-se în vedere hotărârea de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar între 11 și 22 martie, Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor.

Pe plan internațional, se pare că vom avea o situație fără precedent, unică de la terminarea războiului : Serie A din Italia ar putea fi suspendată! Ținându-se cont de drama prin care trece Italia, meciurile de fotbal ar putea fi suspendate, prin înghețarea primei ligi, Serie A. Sunt mai multe scenarii în acest sens, unul fiind acordarea titlului echipei care se află acum pe primul loc în Serie A!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.