Educatie muzicala timpurie

Educatie muzicala timpurie

0 118

Centrul Cultural German lanseaza in data de 22 februarie 2007 programul „Educatie muzicala timpurie”, program permanent realizat in colaborare cu Institutul pentru Relatii Externe Stuttgart.


„Centrul Cultural German este o institutie non-profit care are misiunea de? a promova? limba si cultura germana, ?dialogul si valorile europene cu scopul de a prezenta tinerii artisti din Romania si Germania si cele mai noi curente din cultura germana.


?


Limba, literatura si cultura germana


Centrul Cultural German Brasov functioneaza trei departamente: Departamentul de limba, care pune la dispozitia doritorilor cursuri de limba germana si cursuri de limba romana pentru vorbitori de germana. Cursurile sunt organizate in colaborare cu si dupa standardele? Institutului Goethe.


Departamentul de cultura, prin care se organizeaza evenimente de teatru, muzica, expozitii, lecturi, vizionari de filme, etc. Aceste evenimente fie prezinta curente culturale noi din Germania, fie sunt rezultatul colaborarii dintre artisti romani, germani si/sau alte nationalitati.


Biblioteca va propune cele mai noi aparitii, carti premiate, dictionare. Un loc important in biblioteca il au cartile pentru copii si tineri. Prin programe speciale si participarea la targuri de carte institutia noastra incurajeaza lectura, mai ales in randul tinerilor.”


sursa: Centrul Cultural German.


?


Contact


Deutsches Kulturzentrum Kronstadt


Centrul Cultural German Brasov


Brasov, str. Lunga nr.31


Tel./Fax: 0268 473 104

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.