Educatie de Excelenta la Brasov

Educatie de Excelenta la Brasov

0 84

Incepand de sambata, 2 februarie, pana duminica, 10 februarie, Brasovul va gazdui un eveniment unic la nivel national si european. IRSCA Gifted Education organizeaza Scoala de Iarna a Educatiei de Excelenta Brasov. Cursurile sunt adresate cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar din toata tara. Organizat ca o continuare a Scolii de Vara a Educatiei de Excelenta – Constanta 5 – 17 iulie 2007, evenimentul urmareste formarea cadrelor didactice in educatia de excelenta.


Scoala de Iarna de la Brasov are urmatoarele scopuri: sa faca accesibila participarea la formarea profesionala in domeniul educatiei de excelenta (gifted education) a cat mai multor cadre didactice din tara avand in vedere promulgarea Legii nr. 17 / 2007 privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta; sa responsabilizeze cadrele didactice in privinta descoperirii si dezvoltarii potentialului, abilitatilor si aptitudinilor copiilor si tinerilor talentati si capabili de performanta inalta; sa conduca la elaborarea de materiale informative referitoare la gifted education si la diseminarea informatiei referitoare la educatia de excelenta


Cursurile se finalizeaza pentru participanti cu diploma de participare si certificat de competente acordate de IRSCA Gifted Education si recunoscute de Consortiul EDUGATE.


La cursuri pot participa si studenti care sunt scutiti de plata, in limita locurilor disponibile. Cadrele didactice interesate de aceste cursuri pot obtine informatii de pe site-ul http://www.supradotati. ro/scoala-de-iarna-2008.php. Cursurile vor avea loc la Aula Universitatii „Transilvania” din Brasov.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.