Educati-va copiii: FasTrackids in Brasov

Educati-va copiii: FasTrackids in Brasov

0 123

FasTrackids Enrichment Center este un program pentru copiii, cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani, care pot profita de cursuri revolutionare organizate dupa modelul celor folosite in cadrul celor mai prestigioase universitati din lume: Oxford, Harvard si MIT. Prin metode creative, acest program le ofera copiilor acea stimulare cantitativa si calitativa de care au nevoie pentru a-si atinge potentialul maxim.


Metodologia de ultima ora se bazeaza pe conceptul de zigzag educational, care consta in schimbarea frecventa a subiectului propus atentiei. Astfel, intr-un timp relativ scurt, de doua ore, invataceii trec prin 12 teme de studiu: Comunicare, Tehnologie, Creativitate, Scopuri si Obiective in Viata, Literatura, Arta, Teatru, Biologie, Matematica, Stiintele Naturii, Stiintele Pamantului, Economie. Salile de curs sunt dotate cu un sistem inovativ format din board interactiv, videoproiector, computer si camere de filmat.


Mihai Ganj, directorul general al Fastrackids Romania, a subliniat importanta acestui curs: “Studiile cele mai recente de neurobiologie arata faptul ca pana la 80 % din conexiunile interneuronale ale creierului uman se formeaza pana la varsta de doi ani! Este esential, in consecinta, sa oferim copiilor nostri un program educational care sa stimuleze formarea acestor conexiuni si care, in acelasi timp, sa le dezvolte pasiunea si placerea de a invata.”


Sediul unde se desfasoara acest program se afla pe str. Lunga, nr. 8, iar informatiile suplimentare le puteti gasi la adresa de e-mail ionutvasiloiu@ih.ro sau la tel.0268 425520.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.