Editura Humanitas va lansa noul roman al lui Coelho

Editura Humanitas va lansa noul roman al lui Coelho

0 227

Editura Humanitas a anuntat deja ca va lansa, in luna septembrie a acestui an, cel mai nou roman al scriitorului Paulo Coelho, „Vrajitoarea din Portobello”, devenit deja bestseller in tari precum Brazilia, Spania, Venezuela sau Argentina, potrivit editurii.


Romanul „Vrajitoarea din Portobello” a fost lansat simultan in Portugalia si Spania pe 6 septembrie 2006. Dupa lansare, volumul a devenit cea mai bine vanduta carte in Brazilia, Spania, Venezuela, Uruguay, Mexic, Argentina, Columbia si Puerto Rico, potrivit Humanitas.


Inaintea lansarii, Coelho a postat pe site-ul personal (www.paulocoelhoblog.com) primele 11 capitole ale cartii. Pana in prezent, blogul a avut 300.000 de vizitatori spanioli si 200.000 portughezi. Scriitorul Paulo Coelho a primit din partea Asociatiei Editorilor din Mexic premiul „Las Pergolas” pentru intreaga activitate. Cartile lui Coelho, printre care „Jurnalul unui mag”, „Zahir”, „Unsprezece minute” sau „Manualul razboinicului luminii”, au devenit bestseller-uri. Cea mai bine vanduta carte a sa, „Alchimistul”, se afla saptamana trecuta, pe locul 13 in topul facut de New York Times, cu vanzari de peste 14.000 exemplare in S.U.A.


„Jurnalul unui mag”, volum publicat in Romania in 2006, s-a numarat printre cele mai bine vandute carti ale anului trecut la Humanitas, potrivit estimarilor editurii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.