EDITIA a XIV -a SALONULULUI DE CARTE SI PRESA BUCURESTI

EDITIA a XIV -a
SALONULULUI DE CARTE SI PRESA BUCURESTI

0 174

EDITIA a XIV -a
4-8 martie 2009
COMUNICAT DE PRESA
Firma AMPLUS INTERNATIONAL Ltd. organizeaza la Muzeul National de Istorie a Romaniei, in perioada 4-8 martie 2009, cea de-a XIV-a editie a primului eveniment cultural al Capitalei din anul 2009
SALONUL DE CARTE SI PRESA BUCURESTI

Cunoscand o dezvoltare logistica si tematica de la editie la editie, evenimentul reuneste peste 100 de firme participante: edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, institutii de invatamant superior, unitati muzeale si, nu in ultimul rand, importanti reprezentanti mass-media – scrisa (cotidiana, periodica si de specialitate) si media audio.
Diversitatea registrului tematic a cartilor expuse atrage dupa sine un larg public cititor, de toate categoriile de varsta si pregatire.
Accesul liber in expozitie si preturile promotionale practicate la standuri reprezinta argumente majore care atrag vizitatorii doritori de carte beletristica, tehnica, didactica, stiintifica, universitara, academica, economica, enciclopedica, critica, memorialistica, pentru copii etc.
De o mare audienta se vor bucura evenimentele speciale ce se vor derula in timpul salonului la standurile expozantilor sau in spatii special amenajate: lansari de carte, mese rotunde, dezbateri, recitaluri de poezie, muzica, actiuni omagiale, simpozioane etc.
Publicul vizitator va participa la intalniri cu importante personalitati din viata culturala, politica, cu vedete indragite, la prezentarea programelor educationale la distanta in format tiparit si electronic, la tombole atractive, la etalarea maiestriei artizanale a unor mesteri populari autohtoni din diferite zone ale tarii, etc.
Reputatii parteneri media: Azi, Adevarul, Bursa, Cotidianul, Cronica Romana, Contemporanul, Curierul National, House of Guides, Flacara, Jurnalul National, Q-Magazin, Ring, Societatea Romana de Radiodifuziune (cu canalele: Radio Romania Actualitati -105,3 FM , Radio Romania Cultural-101,3 FM si Radio Bucuresti- 98,3 FM), Smart FM si Ziua, care, cu inalt profesionalism, vor prezenta tuturor cititorilor si ascultatorilor lor, un bogat program de informatii si relatari „de la fata locului” , cu cele mai interesante si atractive momente ale evenimentului.

PROGRAMUL DE VIZITARE
– Miercuri, 4 martie: orele 15.00-19.00
– Joi, 5 martie; Vineri, 6 martie; Sambata, 7 martie: orele 11.00-19.00
– Duminica, 8 martie: orele 10.00-16.00

Toti iubitorii de carte scrisa si vorbita sunt asteptati la Salonul de Carte si Presa Bucuresti, la Muzeul National a Romaniei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.