Edilii ne creeaza conditii in cimitir

Edilii ne creeaza conditii in cimitir

0 200

La Brasov se vrea crearea de conditii pentru locuitori. Si daca a-i multumi in timpul vietii este tot mai greu, edilii s-au gandit ca brasovenii sa-si duca linistiti, macar, somnul de veci. Astfel, pentru ca florile de pe morminte sa nu se mai fure ca in codru, Primaria Brasov a anuntat ca a dispus montarea a mai multor camere de luat vederi pe aleile din Cimitirul Municipal din cartierul Bartolomeu.
Mai mult, edilii promit ca vor continua si in acest an procesul de reabilitare a cimitirului respectiv. Cea mai mare investitie preconizata este un modern sistem de supraveghere video. Viceprimarul Adrian Gabor a precizat ca imaginile vor fi transmise, in direct, in dispeceratul Politiei Comunitare. Edilii au luat aceasta decizie pentru a eradica furturile de flori. De asemenea, in curand, se vor finaliza si lucrarile la intregul sistem de iluminat din cimitir.
Astfel, se pare ca in Romania se “lucreaza” 100% profesionist. Daca politicienii de la Capitala si guvernantii fac tot posibilul sa ne “bage in groapa”, politicienii locali incearca din toate puterile sa ne creeze conditii bune acolo. Macar acolo sa fim linistiti!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.