Edilii brasoveni, verificati de prefect

Edilii brasoveni, verificati de prefect

0 99

Miercuri, prefectul Aurelian Danu, insotit de membri ai comandamentului judetean de control, se va deplasa in judet, pentru a vedea cat sunt de harnice autoritatile publice locale. Va fi verificat modul de gospodarire a localitatilor urbane si rurale de catre edilii locali, in conformitate cu OG 21/2002.


Comandamentul este constituit prin ordinul nr. 276/12 martie si este format din reprezentanti ai serviciilor publice deconcentrate cu atributii in domeniu: Garda de Mediu, Serviciul de Gospodarire a Apelor, Directia Sanitar – Veterinara, Directia de Sanatate Publica, Directia Silvica, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Inspectoratul Scolar Judetean si reprezentantii Oficiilor Prefecturale.


Colectivele de control constituite prin ordin al prefectului isi desfasoara activitatea pe zonele: Brasov, Fagaras, Sacele – Predeal si Rasnov – Zarnesti, unde vor monitoriza modul in care consiliile locale si primarii unitatilor administrativ-teritoriale organizeaza actiunile civice de gospodarire a localitatilor, cu participarea institutiilor publice, agentiilor economici si a cetatenilor.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.