Edilii brasoveni se pregatesc pentru referendum

Edilii brasoveni se pregatesc pentru referendum

0 306

La Brasov, pregatirile pentru referendumul din 19 mai merg ca pe roate, asigura prefectul Aurelian Danu. Presedintele Biroului Electoral Judetean si presedintii sectiilor de votare participa in aceste zile la intalniri zonale, in care vor da informatii asupra ultimelor detalii dinaintea evenimentului.


Pentru o buna pregatire a referendumului, in judetul Brasov au fost mobilizate peste 1.500 de persoane, primari, viceprimari, angajati ai Prefecturii, Politiei, Jandarmeriei si reprezentanti ai serviciilor deconcentrate.


Incepand de vineri, de la ora 8,00, vor fi impartite buletinele de vot si materialele speciale pentru localitatile judetului, iar de la ora 16,00 in municipiul Brasov. Transportul buletinelor la sectiile de votare din comunele judetului se va face cu masinile Politiei si ale primariilor, iar in municipii si orase, cu 30 de autobuze si microbuze inchiriate in acest scop.


Primarii si viceprimarii au obligatia ca, de vineri, de la ora 16,00, sa instituie serviciul de permanenta in toate primariile din judet.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.