Ecologizarea Canionului “7 Scari”

Ecologizarea Canionului “7 Scari”

0 255

La initiativa Asociatiei brasovene “Floare de Colt”, traseul Dambul Morii – 7 Scari va fi ecologizat. Proiectul este realizat impreuna cu Consiliul Judetean Brasov si se desfasoara in trei etape: prima etapa a avut loc in weekendul 5-6 mai, iar urmatorele doua se vor desfasura in 19-20 mai si 26-27 mai 2007.


Scopul concret al proiectului consta nu numai in ecologizarea traseului catre canionul 7 Scari ci si in montarea de pubele in locurile frecvente de campare si refacerea indicatoarelor turistice degradate. Pe traseu vor fi montate informatii despre canionul 7 Scari, atat in limba romana, cat in limbile de circulatie internationala.


?


O atractie turistica importanta a zonei


Canionul “7 Scari” situat in Masivul Piatra Mare, din judetul Brasov este unul din canioanele cele mai frumoase din tara, care atrage pe toata perioada anului foarte multi turisti. Din acest motiv, traseul turistic Dambul Morii – Canionul “7 Scari” este unul din traseele cele mai frecventate, de turisti in special in weekend.

Canionul 7 Scari, aflat la o altitudine de 1000 m si la aproximativ jumatatea distantei intre cele doua cabane (Dambul Morii, respectiv Piatra Mare – punctul terminus) este, intr-adevar, o atractie turistica importanta a acestei zone.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.