ECOLOGIA- DE LA STIINTA LA CONSTIINTA

ECOLOGIA- DE LA STIINTA LA CONSTIINTA

0 51

„ECOLOGIA – DE LA STIINTA LA CONSTIINTA” este titlul seminarului judetean gazduit joi – 15 mai 2008 de Colegiul Tehnic „ASTRA” Brasov, cu participarea reprezentantilor Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov.
Prin lucrarile stiintifice prezentate elevii si cadrele didactice de la unitati de invatamant brasovene si-au propus constientizarea tinerilor cu privire la pastrarea echilibrului ecologic si securitatea mediului.
Au participat cu lucrari, elevi si cadre didactice de la: Colegiul Tehnic „ASTRA” Brasov, Colegiul National „Dr. I. Mesota”, Liceul Teoretic C.Brancoveanu, Liceul de Constructii si Arhitectura „Christian Kertsch”, Colegiul de Stiinte „G. Antipa”, Colegiul Tehnic „I. Silimon”, Gr. Sc. Industrial Rasnov si Scoliile Generale nr. 9, 10 si 25.
In deschiderea seminarului s-au facut prezentari ale activitatilor desfasurate de cateva din scoliile brasovene in domeniul ecologiei, dupa care participantii au vizionat un program artistic prezentat de formatia „Martisorul” a Colegiului Tehnic „ASTRA” si expozitii de fotografii si desene realizate de elevi si profesori de la scoala gazda si Liceul de Arta.
Marcela Parvu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.