EcoBoxMedia – pubele ecologice

EcoBoxMedia – pubele ecologice

0 169

Toti romanii recunosc importanta colectarii selective a deseurilor, dar multi dintre acestia uita atunci cand vine vorba de punerea in aplicare a acestui concept.
Trade Mark este o companie de publicitate exterioara care doreste sa ofere un important serviciu de reciclare a deseurilor colectate din spatiile publice si sa lucreze indeaproape cu oamenii din publicitate pentru promovarea brandurile lor prin intermediul sistemelor distinctive EcoBox (inregistrate la OSIM).
Obiectivul proiectului initiat de aceasta companie este implementarea Programului de Reciclare in Spatiile Publice in orase din toata tara.
Trade Mark este una dintre acele companii care doreste sa-i ajute pe oameni sa puna in aplicare ceea ce stiu despre colectarea selectiva a deseurilor.
Reprezentantii companiei vor sa organizeze campanii outdoor prin intermediul EcoBox – urilor si sa exploateze spatiile publicitare de pe acestea.
EcoBox-urile, aceste pubele publicitare, vor fi amplasate pe principalele artere orasenesti, in proximitatea trecerilor de pietoni, exploatand din plin traficul stradal intens, oprirea la stop si deplasarea pietonilor pe trecere. Aceste pubele vor fi compartimentate astfel: ambalaje de hartie/carton, plastic, aluminiu/sticla/altele.
Avantajele realizarii proiectului propus in ceea ce priveste segmentul de colectare selectiva se refera la atragerea atentiei oamenilor de rand, simpli trecatori, asupra acestei probleme globale a selectarii gunoaielor.
Tinta de dezvoltare principala este axata pe mediul outdoor: Bucuresti, orasele resedinta de judet, localitati cu infrastructura turistica, statiuni montane si de litoral (pubelele media vor fi montate in proximitatea trecerilor de pietoni).
Tinta secundara este reprezentata de accesul la principalele evenimente (mari concentratoare de public precum expozitii, targuri, concerte, competitii sportive), in mall-uri, gari, aeroporturi, institutii ale administartiei publice (centrale si locale), s.a.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.