Echipamente NATO la Bran

Echipamente NATO la Bran

0 108

Autoritatile abilitate din judetul nostru sunt pregatite sa faca fata valului de turisti care s-a anuntat pentru aceasta perioada sarbatorilor de iarna. In? acest sens, ei si-au achizitionat aparatura adecvata pentru a raspunde cu promptitudine situatiilor de urgenta care vor aparea.


??????????? Tehnologia este special construita pentru eficientizarea seviciilor publice pentru situatii de urgenta. Localitatile tinute strict sub observatie in aceasta perioada sunt: Bran, Moeciu, Fundata si Rasnov. Proiectul va avea parte de fonduri substantiale, 180.474? de euro, dintre care 110 000 euro sunt fonduri nerambursabile.


??????????? Astfel, institutiile vor beneficia de echipamente de stingere a incendiilor similare cu cele folosite de NATO si se va urmari instruirea unui personal calificat pentru situatii de urgenta.


??????????? Un alt punct forte al proiectului este faptul ca se adreseaza oamenilor de rand, fara pregatire speciala, dispusi sa urmeze voluntariat. Initiatorii proiectului vor sa recruteze din randurile locuitorilor, dar si din randul proprietarilor de pensiuni si ai angajatilor acestora.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.