Echipa feminină de handbal a României are un nou antrenor : suedezul...

Echipa feminină de handbal a României are un nou antrenor : suedezul Ryde

0 661
Federaţia Română de Handbal a anunţat noul selecţioner al naţionalei de handbal feminin. E vorba despre suedezul Tomas Ryde, fost antrenor al lui Viborg, care are ca obiectiv calificarea la Mondialul din Danemarca, programat în decembrie.
Ryde este primul selecţioner străin, din istoria echipei naţionale feminine de handbal. Ryde va fi ajutat de Bogdan Burcea tehncianul Coronei Braşov, care va fi şi antrenor secund la echipa naţională a României!
,,Sunt foarte entuziasmat că mi s-a oferit oportunitatea de a fi antrenorul principal al echipei feminine de handbal a României.
O naţiune şi o echipă cu istorie in contributia pe care a avut-o la felul in care handbalul se joaca acum.  Ce îmi place la jucătorele românce e că sunt foarte calificate din punct de vedere tehnic şi că joacă foarte corect.
A fost un proces destul de rapid cu Alexandru si Narcisa, care au dat dovada de profesionalism. De asemenea, apreciez felul in care Federaţia s-a ocupat de acest proces pas cu pas. Partenerii mei de la Serica Consulting si familia mea m-au susţinut până la final. Sunt sigur că vom face lucruri extraordinare împreună.
 Calificarea din iunie nu e una usoara, dar e normal să fie aşa. Vom fi pregătiţi 100% pentru cele 2 meciuri şi vom contribui cu toată pasiunea şi expertiza noastră pentru a face faţă acestei provocări, ca în final să ajungem la Campionatul Mondial si la Olimpiada de la Rio”.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.