Echipa feminina de gimnastica a castigat Mediterraneo Eventi

Echipa feminina de gimnastica a castigat Mediterraneo Eventi

0 72


Cu toate problemele din ultimii, soldate cu pierderea antrenorilor dar si a unor sportive de valoare, echipa feminina de gimnastica a Romaniei a dovedit ca inca mai are resurse pentru a se mentine in topul gimnasticii europene si mondiale.


In Italia, la Civitavecchia, Romania a castigat concursul pe echipe din cadrul competitiei Mediterraneo Eventi. Lotul castigator este format din opt gimnaste, printre care si Catalina Ponor si Sandra Izbasa revenita in competitie dupa accidentarea suferita la Campionatul European din primavara. Fetele noastre s-au intrecut cu echipele Iatliei, Germaniei, Frantei, Cehiei si Egiptului.


Daca pe echipe primul loc ne-a revenit, la individual compus l-a luat Italia, prin Vanessa Ferrari, urmata de romanca Steliana Nistor.


Pe aparate am stat la fel de bine: locul intai si doi la sarituri prin Catalina Ponor si Dana Druncea, Locurile intai si trei la paralele prin Steliana Nistor si Cerasela Patrascu, primele doua locuri la barna prin Catalina Ponor si Steliana Nistor si locul trei la sol prin Anamaria Tamarjan.


Concursul a fost unul de verificare pentru romance care, asa cum a afirmat Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, sunt in crestere valorica si de forma.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.