Echipa de baschet Corona Brașov ia startul în sezonul oficial

Echipa de baschet Corona Brașov ia startul în sezonul oficial

1 280

Echipa Brașovului începe meciurile oficiale cu turul de calificare în Cupa României, meciurile grupei urmând să se desfășoare în week-end, în sala sporturilor din Brașov. La turneul de la Brașov vor participa trei echipe: CSO Voluntari, Laguna Sharks și, desigur, Corona Brașov. Meciurile echipei Brașovului sunt vineri (cu Voluntari) și duminică (cu Laguna Sharks), ambele de la ora 19.00.

Meciul de sâmbătă (Laguna București – CSO Voluntari) va începe după finalul meciului de handbal al echipei Corona Brașov. Toate partidele se desfășoară în Sala Sporturilor D. P. Colibași (vineri și duminică de la ora 19.00, sâmbătă de la 20.30).

Echipa de baschet Corona Brașov, sezon 2023-2024 :

Rândul de sus: Eugen Ilie (antrenor secund), Adrian Filovici (preparator fizic), CJ Williams, Andrei Gheorge, Andrei Oinaru, Quatarrius Wilson, Juwan Gray, Ousmane Barro, Armin Cane (c), Ionuț Bâscoveanu (antrenor principal), Horia Păun (coordonator secție de baschet)

Rândul de jos: Sebastian Costeiu, Brandon Anderson, David Neacșu, Victor Petrescu, Vlad Georgescu, Andrei Petică, Georges Darwiche, Victor Georgescu

Credit foto : Criskiphoto

D.D.

COMENTARII

  1. păcat de speranțele pe care le au brașovenii ! poate va fi o victorie cu chiu cu vai !?! fără coșaveraj care să asigure participarea pe mai departe în cupa României . cu cinci „favoriți” aduși de la București de către antrenorul bâscoveanu (favoriți deoarece într-o anumită perioadă i-a antrenat) slabe șanse și în campionat . nu a început campionatul și deja retrogradarea bate la ușă . petică dacă nimerește câte una de 3 puncte e senzație / f.rar se întâmplă . darwiches nici el nu știe ce caută pe terenul de baschet (poate ciuperci) pare a fi rătăcit . neacșu dacă trece un adversar pe lângă el cade din cauza curentului de aer/se pare că nu vrea să joace , este emotiv fricos , slab jucător din punct de vedere fizic și psihic/practic egal cu zero în baschet . oinaru e supraponderal pentru vârsta sa , nu știe să alerge , nu știe/ nu poate să sară , bagă mingea în coș în virtutea inerției , fără perspectivă în baschet . petrescu bine pe fizic – slab pe psihic , în atac este zero barat dar în apărare poate fi deranjant pentru adversar , câte un minut/două pe fiecare sfert , cât timp se mai odihnesc cei care joacă pe bune pe poziția respectivă .
    orice antrenor are valiza la ușă , aici se pare că bâscoveanu a venit fără valiză , nu prea îi pasă de performanța clubului Corona.
    rămâne de văzut !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.