EBA VREA SA FIE SI MAI FRUMOASA…

EBA VREA SA FIE SI MAI FRUMOASA…

0 1963

Elena Băsescu
a apărut sâmbătă, la înmormântarea bunicului său, cu faţa umflată şi pete pe faţă, iar un medic estetician consideră că acestea sunt semnele unui peeling chimic, o metodă de întinerire facială, scrie ClickMedicul estetician Călin Doboş, cel care face analiza, e de părere că nu doar suferinţa şi-a pus amprenta asupra chipului Elenei Băsescu, ci şi un tratament dureros de înfrumuseţare.
Pomeţii par modificaţi, dar nu-mi dau seama dacă şi-a injectat ceva sau poate şi-a făcut un lifting. Dar să nu uităm că omul când plânge şi nu doarme poate arăta şi aşa.

Cu siguranţă poate fi vorba şi de o sursă de inflamaţie după un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen şi o coloraţie aşa cum se poate vedea în poză.
În plus, atunci când este făcut pe perioada verii, odată cu expunerea la soare, poate să creeze o discromie ca aceasta. Nu trebuie să excludem nici plasma gravidică – pătarea feţei după sarcină”, a declarat un medic estetician pentru Click, enumerând toate variantele probabile pentru noul aspect al fiicei fostului preşedinte Traian Băsescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.