EBA si borsul reincalzit

EBA si borsul reincalzit

0 146

Dupa ce o buna bucata de vreme nu s-a mai auzit nimic de (in)activitatea EBE-i pe la Bruxelles si pe unde a mai trimis-o tara si tampenia unor alegatori ca sa-i reprezinte, iata ca, odata cu apropierea prezidentialelor, tipa se prezinta iarasi pe faleza gaurita de sobolanii politicii dambovitene.
Caci combinatia cu acel Syda – si el, ca si ea, figuri de cartier de joasa speta, ridicati artificial spre statut de VIP-uri – nu poate fi numita activitate europarlamentara, ar insemna ca vreo cinci milioane de romani sa intre in aceasta categorie.
Insa oafa – asa le zicea, elegant, un unchi de-al meu femeilor de calitate indoielnica – trebuie sa intoarca acum serviciile care i-au fost facute de babaca-su si partidul sau la europarlamentare si a lasat mocirla noptii ca sa apara si in cea a zilei.
„Nu am stat degeaba in Parlamentul European”, a declarat, sambata, la Sibiu, eurodeputatul Elena Basescu, inaugurand cel de-al doilea cabinet europarlamentar al sau.
Se intelege ca nimeni nu a intrebat-o cam ce a facut ea prin Belgia pana sa dea de Syda – insasi aceasta porecla dovedeste calitatea – pentru ca toti adunatii pe acolo erau portocalii.
EBA a adaugat ca in forul european ea promoveaza proiecte de interes pentru Romania, dar din pacate a uitat sa spuna ca a luat si ea o data cuvantul, timp de un minut, caci atat i s-a acordat pentru a nu imprastia pe acolo molima mediocritatii.
Fiica presedintelui le-a spus sibienilor ca ales acest oraa pentru a-si deschide un birou deoarece aici a primit un numar mare de voturi. Primul cabinet europarlamentar al Elenei Basescu a fost deschis la Timisoara.
As fi curios sa stiu pe ce bani si-a deschis fandosita aceste cabinete, ca in campania pentru europarlamentare a declarat ca este saraca lipita. Iar in ce priveste alegerea Sibiului, acesta se afla cam in buricul tarii, si de unde poate fi supravegheata si condusa mai bine campania la prezidentiale a scumpului tatic decat de acolo?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.