EBA creeaza dependenta

EBA creeaza dependenta

0 109

Mezina presedintelui, aia care vrea cu orice pret sa aiba succesuri la Bruxelles, era gata-gata sa-si asigure o suta-doua de mii de alegatori. Dupa un sir lung de platitudini pe treme electorale, Elena Basescu – EBA, pentru alegatori – a zis in sfarsit ceva mai acatarii despre proiectele ei de viitor politician de Bruxelles. Ori ca i-a soptit la ureche un consilier bine conectat la pulsul strazii, ori ca a constatat fata singura in escapadele ei prin locantele bucurestene, la intalnirile cu electoratul nocturn, cert este ca Elena a dat glas unei dorinte aprige in randul tineretului. EBA s-a trezit spunand ca ar legaliza drogurile usoare in Romania. Dupa ce a fost ani de-a randul un paradis fiscal pentru puzderia de milionari in euro, neinclusi in topurile 300, Romanica avea o sansa sa devina paradisul artificial al tinerimii dependente de jointuri, care se delecteaza regulat cu cate o priza-doua ca sa vada viata mai in roz.
Cred ca, auzind-o pe EBA la televizor in timp ce dadea… verde – ca sa zic asa – legalizarii drogurilor usurele, adolescentimea a avut reactia lui Marian Vanghelie introducandu-l mai an pe seful sau Geoana alegatorilor pesedisti care faceau un gratar in masa pe o pajiste bucuresteana. „Opriti jointurile, fumeaza Elena Basescu!” trebuie sa fi sunat strigarea, dupa care junimea consumatoare a patriei a ciulit urechile, sa auda cand legalizeaza domnisoara EBA marijuana.
Treaba care nu s-a mai intamplat. Chiar a doua zi, EBA si-a prins din zbor porumbelul scapat in ajun si si-a derulat joint-ul in sens invers, in timp ce se declara impotriva oricarui drog si nu-si mai indemna fanii sa IA atitudine la pliculet.
Pacat, zau asa. Adulmec, pe langa un damf de canabis – o stratagema a acelorasi consilieri care i-au sugerat ideea. Or fi calculat oamenii ca EBA s-ar fi ruinat la urmatoarele intalniri cu electoratul. Ca doua tigari pe cap de alegator costa totusi mult mai mult decat doi mititei de campanie, pe care sa-i indesi pe gatul viitorilor votanti, cum e traditia la romani.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.