EBA, candidata fara bani

EBA, candidata fara bani

0 128

Asa afirma tot timpul scarba cea mica a matelotului Basescu. Si schema este ciudata, daca te uiti prin oras la cate afise au lipit acei tineri care o sustin. Oare cum i-a atras?
Se stie ca banii pentru campanie trebuie sa vina din fondurile personale. Si, ca sa fiu in ton cu aceasta campanie, ma intreb: de unde are vacuta atata lapte?
Si totusi este vorba de sute de mii de lei cheltuite pentru aceasta campanie electorala a EBEI, unul dintre candidatii independenti pentru europarlamentare. Si ma intreb: are de la babacu? EBA are sprijin de la taticu, omul cu teancuri de dosare pitite pe sub clopuri, sau de la partidul portocaliu? Este vorba de mii si milioane de pliante, calendare, postere, pixuri, tricouri si multe altele.
Asta se petrece in cazul Elenei Basescu, ca candidata (am folosit voit cacofonia, ca asa pute) la europarlamentare. In plus, ea foloseste spoturi radio si tv, site-uri de internet si alte asemenea rahatisuri electorale. Sunt materiale de propaganda electorala pe care orice partid politic le foloseste in acesta campanie. Sunt sute de mii de lei cheltuiti pe timp de criza economica. Dar din hora nebuniei electorale nu putea lipsi nici candidatul independent Elena Basescu.
A pus-o de un talent si la Brasov. Un talent insipid, de margine de trotuar. Imagine in plano catastrofala.
ªi totusi, cum ar fi putut Elena Basescu sa isi mediatizeze imaginea pentru europarlamentare la Brasov fara ajutorul partidului portocaliu? A ajutat-o pardalnicul flacau Gabriel Andronache, deputat PD-L si cel care a inchiriat spatiul din centru orasului. Aceasta este declaratia directorului RIAL Brasov, Sorin Paltanea.
„Din cate stiu eu acuma, cabinetul este inchiriat de deputatul Andronache. Spatiul inchiriat era de consilier de cartier. Nu este proprietate, este inchiriat de domnul Andronache”, a declarat Sorin Paltanea.
Cata chirie si cine cui plateste nu se stie. Avem asfalt, avem CET, avem pe unde sa ocolim Brasovul. Mai vreti si alte bazaconii? Nu incercati, ca Scripcaru si a lui ceata nu stiu multe!
Revenind la EBA, iata o declaratie: „Singurul sediu de campanie este la Bucuresti, iar in tara nu mai sunt alte cabinete, dar pentru mai multe informatii va rog sa imi trimiteti un mail cu intrebarile dumneavoastra pentru a va putea raspunde”, a declarat Ioana Diaconescu, reprezentant al biroului de presa EBA.
De la biroul meu de presa de 3×3, in care exist, scriu, mananc si dorm, am trimis intrebarea: cui ii foloseste Elena Basescu? Inca mai astept raspunsul.
Si atunci nu este clar ca si aceasta Leanta – era sa scriu zdreanta – isi face campanie cu ajutor babacal si cu sprijinul partidului portocaliu?
Iar daca tot este pusa pe pupici electorali, sunt cu siguranta destui candidati. Si asta nu costa.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.