East European Motor Show in weekend la Predeal

East European Motor Show in weekend la Predeal

0 162

Week-end-ul acesta, Predealul gazduieste cea mai mare intalnire de motociclisti din sud-estul Europei. Evenimentul East European Motor Show are loc pe platoul Trei Brazi de la Predeal.
Organizatorii, prin vocea coordonatorului evenimentului, Radu Zarnescu, au anuntat ca se asteapta ca, la Predeal, sa vina peste 10.000 de impatimiti ai motoarelor. Pentru a crea conditii participantilor, oranizatorii au ales zona Trei Brazi, care dispune de o capacitate de cazare la cort de aproximativ 3.000 de personae. Exista, de asemenea, zone speciale de campare, care beneficiaza de electricitate, apa potabila si menajera, grupuri sanitare si dusuri ecologice.
Intreg evenimentul se va desfasura pe o suprafata totala de sase hectare. „Pe de alta parte, in Predeal, capacitatea de cazare este de 5.600 de locuri, gradul de ocupare fiind in prezent de 64%“, a declarat in presa brasoveana Radu Zarnescu.
Acest eveniment are prilejul de a aduce castiguri interesante statiunii brasovene. Mai multi operatori de turism din Predeal au facut oferte speciale participantilor la eveniment, oferind pachete de cazare la preturi mai mici decat cele obisnuite in acest sezon.
Inceput ieri, festivalul va dura pana duminica. Pe cele doua scene special amenajate pentru eveniment vor concerat 15 trupe de muzica rock. Pe langa concerte evenimentul va mai avea cateva activitati de domeniu: Motosimfonia (program special de turat motoarele fara tobe de esapament), Iron Art Competition (competitie de motociclete „tunate“), Burnout Show, Miss Motorshow, Tatto& Piercing Show, Bike Wash, Tombola evenimentului, Striptease si multe altele.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.