E vremea colindelor

E vremea colindelor

0 229

Consiliul Judetean Brasov, Muzeul Judetean de Istorie Brasov si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov va invita astazi, 15 decembrie, de la orele 15.00, la Casa Sfatului la reuniunea corala de colinde „Odae Natalis” la care vor participa: Corul Scolii Generale Nr. 27, Corul Scolii Generale nr. 11 si Corul Scolii Generale Nr. 25. Programul va cuprinde colinde romanesti si straine in jurul bradului, iar pe parcursul spectacolului muzeograful dr. Alexandru Stanescu va vorbi despre obiceiurile de Craciun. Intrarea este libera.


?


Colinde la bradul din Piata Sfatului


Programul de colinde continua si luni, 18 decembrie 2006, de la ora 17,00, in Piata Sfatului, unde vor participa Corul Liceului „Aprily Lajos”, care va colinda in limba maghiara si engleza, Ansamblul folcloric „Junii Brasovului” al Casei de Cultura a Studentilor? Brasov, precum si Ansamblul folcloric sasesc „Korona” al Casei de Cultura a Studentilor care vor prezenta dansuri populare pe muzica saseasca de Craciun.


Marti, 19 Decembrie 2006, de la ora 17,00, tot in Piata Sfatului sunteti invitati la un program sustinut de elevii Liceului “Johannes Honterus” si Asociatia Culturala “Viva la Musica”, precum si Casa de Cultura Rupea -colinde, dansuri populare si fanfara.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.