E randul PLD la motiune!

E randul PLD la motiune!

0 206

Dupa esecul motiunilor depuse de PD si PSD impotriva Guvernului Tariceanu, a venit randul PLD sa-si arate muschii anuntand o motiune impotriva Guvernului. Reprezentantii PLD solicita demisia, in trei zile, a guvernului Tariceanu II. Delegatia Permanenta a PLD a adoptat?vineri?o rezolutie in care se arata ca reprezentantii sai vor incepe pregatirile pentru depunerea unei motiuni de cenzura la adresa executivului.


Liderul PLD, Theodor Stolojan, a declarat?ca pentru succesul motiunii de cenzura formatiunea sa se bazeaza pe parlamentari din tot spectrul politic.


Desi, asa cum declara liderii sai, PD ar vota orice motiune indreptata impotriva actualului guvern, secretarul general al PD Vasile Blaga este sceptic in ce priveste reusita si il ironizeaza pe Stolojan. „Noi nu avem singuri forta – si chiar impreuna cu ei, poate ei au – de a depune o motiune de cenzura, tinand cont de numarul necesar de semnaturi pentru a depune o astfel de motiune”, a spus Blaga care stie el ce stie. PRM deja a anuntat ca nu va sustine o eventuala motiune de cenzura initiata de PD si PLD si ca nu este de acord cu solicitarea PD si PSD de demisie a Guvernului in urma scandalului Remes.

In ce priveste PSD, Geoana declara ca sustine motiunea. Cat despre restul social-democratilor, se va vedea la bile cine e cu Geoana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.