E bine să știm! Numele și pronumele judecătoarelor care au făcut de...

E bine să știm! Numele și pronumele judecătoarelor care au făcut de rușine Justiția din România

5 127

„Decizia a fost dată de un complet format din 5 judecători.
Patru au fost pentru condamnare:
– Rodica Aida Popa, fost vicepreședinte al Înaltei Curți,
– Lucia Tatiana Rog,
– Luciana Mera și
– Simona Encean.
Cel de-al cincilea judecător – Alexandra Iuliana Rus, a fost pentru rejudecarea întregului dosar.”

E bine să le cunoaștem și alte performanțe profesionale.

Felicitări doamnei Alexandra Iuliana Rus.

ion coja
Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

 1. ISTORIA SE REPETA! Parafrazand o cunoscuta fraza: UNDE AU FOST PSD-ISTII (ROMANII) CAND L-AU ARESTAT (JUDECAT) PE DRAGNEA? Sunt convins ca nu suntem un popor de tradatori (ori corupti asa cum se incearca se ne fie pusa stampila). Sunt convins ca doar o parte din cei care ne conduc sunt tradatori. Vor plati! Totul se plateste pe aceasta lume.

 2. Un PROST care prin votul lui va alege alti borfasi la putere fiindca DEMOCTATIA se traduce prin IMPARTIREA BOGATIILOR TARII intre BORFASII alesi de PROSTI

  Cu tot respectul toarasul Anton, sinteti un mare imbecil dupa NAZISTUL PENAL cu care veti vota fiindca dosare lui au fost ascunse de DNA.
  Capitalismul este o societate condusa de UCIGASI si BORFASI dar acoperita cu mirosul de HAZNA al Democratie care se traduce prin „UCIGASII si BORFASII conduc PROSTII care i-au votat”. Toti politicienii, din orice partid va fura cat poat fiindca au acces la BUTOIUL cu MIERE si cu siguranta isi vor baga mana pana lo cot pane se va goli.
  Hotia nu a fost inventata in ROMANIA. Toate tarile occidentale europene s-au imbogatit prin ucidere si jaf in numele „DEMOCRATIEI”. Au ucis milioane de „barbari’ de-a lungul secolelor ca sa le fure bogatiile. Cele mai mari crime impotriva umanitatii au fost savarsite de IMPARATII europei occidentale in frunte cu cei ai ANGLIE care dupa ce si-au pierdut coloniile au avut TUPEUL sa infiinteze TRIBUNALUL de la HAGA pentru judecarea celor care au savarsit crime impotriva umanitatii dar nici unul din acesti CRIMINALI REGALI nu a fost JUDECAT.
  DEMOCRATIA este apanajul UCIGASILOR si BORFASILOR.

  • Asa este, de doua mii de ani, ne-au jefuit si ne sufoca. In spatele globalistilor sunt tot ei. Cei care au jefuit, de la cruciade la Columb, de la piratii britanici pana la primavara araba.

 3. Toți hoți, care fură bani poporului, de orice culoare politică trebuie pedepsiți şi prejudiciul de la ei recuperat. De politicieni cinstiți este nevoie. Nu vă lăsați manipulați!.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.