E batut in cuie! Pasajul Zizin se redeschide pe 30 septembrie

E batut in cuie! Pasajul Zizin se redeschide pe 30 septembrie

0 85

Brasovul isi va putea trage suflul dupa ce una dintre cele mai importante artere rutiere va fi redate circulatiei. Incepand cu 30 septembrie, Pasajul de la Zizin va fi redat traficului rutier, lucrarile capitale pentru refacerea pasajului fiind, in acest moment, in stadiul de interventii de detaliu.
Alaturi de inspectorii Primariei, primarul George Scripcaru a fost zilnic la pasaj pentru a urmari lucrarile de reabilitare. Acesta a declarat „Podul este gata, dar tot ceea ce s-a turnat trebuie sa mai stea, pentru consolidare, o anumita perioada de timp. Eu am cerut ca podul sa fie deschis cat mai repede, dar constructorul mi-a explicat ca aceasta este procedura. Mi-au spus ca pe garantia mea pot sa-i dau drumul mai repede, dar am preferat sa mai asteptam!”.
Incepand cu luna aprilie, lucrarile au inceput pentru a rteabilita una dintre cele mai circulate artere ale orasului, drum frecvenbtat in special de autovehicule cu gabarit mare.Lungimea totala a tronsonului care a necesitat reparatii este de 284 m, iar investitiile in consolidare au necesitat 8 milioane de lei. Potrivit contractului, termenul de finalizare a lucrarilor era prevazut pentru martie 2009, insa reparatiile s-au desfasurat intr-un ritm alert.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.