„Dușmanul umanității este bancherul internațional” (2)

„Dușmanul umanității este bancherul internațional” (2)

0 48

Continuare din numarul anterior
Pentru a înțelege măsura în care Războiul de Șase Zile a cuprins psihicul colectiv american, este suficient să ne uităm la atacul asupra USS Liberty, o navă de cercetare tehnică navală care patrula în apele internaționale. Ca o pisică ce torturează un șoarece rănit, tunurile israeliene, avioanele de vânătoare și torpilele au lovit timp de mai bine de o oră nava schilodită și complet identificată. 34 de membri ai echipajului au fost uciși și 171 au fost răniți.
Unui astfel de act de război ar fi fost firesc să i se răspundă cu o escadrilă de bombardiere B-52 și cu un asalt de tip „Salvarea soldatului Ryan” pe plajele din Tel Aviv. Ce s-a petrecut în schimb? Președintele Quisling Johnson, politicienii americani mituiți (și șantajați?) și marii șefi ai Pentagonului nu numai că au mușamalizat incidentul, dar au și copleșit Israelul cu sume colosale din banii contribuabililor. Robinetul cu bani a rămas deschis până în ziua de azi.
La scurt timp după aceea, evreii sioniști Rothschild au preluat controlul studiilor despre Holocaust. Ei au înlăturat cercetătorii legitimi și i-au înlocuit cu niște falși specialiști precum Deborah Lipstadt, țarul antisemitismului lui Biden. În multe țări, punerea la îndoială a narațiunii oficiale te-ar putea trimite într-o celulă de închisoare sau, cel puțin, îți poate torpila o carieră academică promițătoare. Sionistul Rothschild a furat, de asemenea, sute de miliarde de dolari din banii plătiți drept reparații pentru Holocaust, așa cum este documentat în cartea profesorului Finkelstein, Industria Holocaustului. Oricine a criticat Israelul sau pe George Soros a fost imediat etichetat drept nazist.
Evreii sioniști Rothschild i-au înlocuit pe anglo-saxoni în poziții cheie în universități, tribunale, agenții guvernamentale, Deep State, cabinete prezidențiale și marile afaceri. Chiar și sângele albastru de pe Wall Street a îngenuncheat, deși cel puțin ei au primit pachete de compensare în aur pentru mai multe generații. Elitiștii anglo-saxoni continuă să lucreze cu entuziasm pentru sioniștii Rothschild, de exemplu, familia Clinton, Lindsey Graham ș.a.

Preluarea Statelor Unite de către sioniștii Rothschild nu ar fi putut avea loc niciodată fără sprijinul și asistența deplină a clasei conducătoare anglosaxone. Mulți ce aparțin de dreapta reacționară înțeleg că democrații „liberali” și republicanii „conservatori” sunt un singur partid sionist Rothschild, dar puțini își dau seama că aproape fiecare organizație de „dreapta” din SUA (și partidul european de dreapta) se află tot sub controlul sionist Rothschild (a se vedea Steve Bannon).
Sioniștii Rothschild, precum George Soros, controlează, de asemenea, principalele organizații de „stânga”. La un moment dat, stânga (mulți dintre ei evrei) a susținut clasa muncitoare, făcând presiuni pentru săptămâna de lucru de 5 zile, ziua de lucru de 8 ore, plata orelor suplimentare și compensarea lucrătorilor. Au luptat pentru libertatea de exprimare și au protestat împotriva războaielor complexului militar industrial (MIC). Stânga a fost absorbită de corporatiști, după cum se arată în cartea lui Chris Hedges, Moartea clasei liberale.
Odată cu atacul de tip steag fals israelian / neoconservator / Deep State din 11 septembrie 2001, imperiul anglo-sionist american a devorat, digerat și excretat ultimele bucăți de carne vie care se mai agățau de oasele fostei republici americane. Războaiele nesfârșite pentru bancheri și Israel au devenit noua normalitate. Supravegherea și tortura Stasi 24/7 au fost legalizate. Constituția a fost făcută bucăți. Poate că, într-o zi, o floare nouă și mai frumoasă va răsări din mormanul de bălegar.

La peste douăzeci de ani după 11 septembrie 2001, a avut loc cel mai uimitor și îndrăzneț atac de tip steag fals din istoria omenirii – pandemia de covid. Într-o serie de articole strălucite, antreprenorul în domeniul tehnologiei, activistul pentru libertatea de exprimare, editorul, scriitorul și jurnalistul Ron Unz a documentat cu asiduitate modul în care covidul a început ca un atac cu armă biologică al statului profund neocomunist împotriva Chinei. Aș dori doar să completez jurnalismul excelent al domnului Unz prin ipoteza că vaccinurile cu ARNm și ID-urile biometrice digitale care le însoțesc reprezintă a doua fază a agendei globaliste de „soluționare a problemelor”.

Spre meritul Chinei, vaccinul lor se bazează pe modelul vechi al virusului atenuat. Vă rog, China, nu lăsați Pfizer și pe directorul său sionist Rothschild Albert Bourla să spargă Marele Zid. Ca o paranteză, sunt de acord cu dr. Robert Malone, cel care a dezvoltat ARNm, că vitamina C, soarele, exercițiile fizice și zincul, reprezintă cele mai bune modalități profilactice. Aș crede că China posedă o multitudine de potențiale remedii pentru covid în vasta sa comoară de plante și medicamente tradiționale chinezești.
Războiul ruso-ucrainean instigat de SUA este o altă operațiune sionistă Rothschild. Toți membrii cheie ai administrației Biden care se află în spatele incursiunii NATO în Ucraina sunt neoconservatori înrăiți ai Israelului. Victoria Nuland, strategul principal pentru Ucraina, este căsătorită cu Robert Kagan. Kagan este unul dintre autorii documentului politic de dinainte de 11 septembrie 2001 al Proiectului pentru Noul Secol American, care a cerut un „nou Pearl Harbor” pentru a obține sprijinul publicului pentru invaziile neocon din Orientul Mijlociu.

Actorul de comedie al Ucrainei, președintele Zelenski, s-a lăudat deschis că vrea să preschimbe Ucraina într-un „mare Israel”. Sionistul Rothschild Zelenski a ajuns la putere prin intermediul oligarhului cu dublă cetățenie israeliană și ucraineană Igor Kolomoisky.
China este necesar să continue să sprijine Rusia și pe președintele Putin în lupta împotriva agresiunii americano-zioniste. Azi Ucraina, mâine Taiwan.
Ce fel de viitor îi rezervă guvernarea sionistă Rothschild cetățeanului-sclav al SUA? Cel mai probabil, austeritate de mahala, lovituri de tip steag fals care destabilizează conștiințele, o cizmă mai grea – și dacă Imperiul Roman este un reper, război civil (cu ambele părți sub conducerea sionistă Rothschild). În aroganța lor supremă, neoconservatorii nu reușesc să realizeze că politica lor de „haos controlat” este ca un avion cu reacție condamnat. Micuța fisură din fuselajul avionului se mărește, formând o buclă de feedback pozitiv de cercuri concentrice de entropie care se termină cu un eșec catastrofal.
În acest moment, un cetățean chinez ar putea spune: „Această poveste nefericită americană nu s-ar putea petrece aici”. Prietene, ai greșit. Se petrece deja. BlackRock și alte fronturi Rothschild au stabilit baze financiare în China. Dacă aceste tumori maligne nu sunt îndepărtate la timp, ele vor urma același curs de metastază care a avut loc în Statele Unite.

Credeți că nu există trădători în China care ar înfige un pumnal în spatele națiunii lor pentru a deveni următorul Bill Gates sau Elon Musk? Bancherii internaționali pot face pe oricine uluitor de bogat prin simpla apăsare a unui buton. Doar printr-o vigilență permanentă, prin integritatea de oțel a liderilor și printr-o bună curățenie în casă, China poate spera să evite soarta Statelor Unite.
Pentru a învinge hidra uriașă, China este necesar să devină precum un călugăr războinic Shaolin. Să lovească fără să lovească, să pareze fără să pareze. Să devină la fel de goală ca spațiul dintre spițele unei roți și la fel de solidă ca o fortăreață de titan. China este necesar să se adapteze la toate variantele de atac. Să treacă de la stilul cocorului, la tigru, la dragon, în decursul unei singure bătăi de aripă de pasăre colibri. Să cartografieze punctele de presiune vulnerabile ale hidrei. Totul în timp ce conștiința rămâne calmă ca un lac matinal netulburat de vânt – liberă de întunericul fricii. După cum spunea Sun Tzu, „Fiecare bătălie este câștigată înainte de a fi purtată”.
Unii m-ar putea numi omul chinezilor. Poate că sunt. Politica de cooperare win-win (câștig-câștig) a Chinei îmi amintește de filozofia win-win susținută de omul de știință Buckminster Fuller în cartea Manual de operare pentru nava spațială Pământ. Descrierea președintelui Xi despre umanitatea care coexistă armonios cu ecosistemele fragile ale Pământului este opusul polar al înșelătoriei „Încălzirii globale”, a acaparării bogăției și austerității Occidentului.

Președintele Xi face referire chiar și la Tao în discursurile sale – destul de uimitor, având în vedere că poziția oficială a Chinei era, nu cu mult timp în urmă, de ateism marxist. Priviți cât de repede a trecut China de la o economie marxistă la actualul său model hibrid capitalist-socialist. Capacitatea de adaptare a Chinei este fără precedent. Ce urmează? O economie Star Trek cu caracteristici chinezești? Doar dacă contagiunea băncilor internaționale este neutralizată.
Are China probleme? Categoric. Cum ar putea o națiune de 1,4 miliarde locuitori să nu aibă?
Cu toate acestea, China posedă ceva ce SUA nu mai are – potențial. Da, sunt de partea Chinei. O China care urmează Tao, nu sionismul Rothschild.
Pentru americanul care urmează Tao-ul Constituției și al Declarației de Independență – China nu este inamicul. China este un prieten. Dușmanul umanității este bancherul internațional. Așa că, fie îngenuncheați, fie deveniți invizibili, fie vă găsiți un sanctuar într-o peșteră de munte, fie vă asumați poziția de luptă. În cadrul cercului yin-yang, există patru compartimente în care să te poziționezi. Alege bine, prietene.

Autor: Richard Solomon
Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.