După unii ar fi interesant! Prietenul lui Iohannis, Macedonschi aut de la...

După unii ar fi interesant! Prietenul lui Iohannis, Macedonschi aut de la FDGR!?

0 123

În şedinţa de luni a adunării generale a FDGR, organizaţia municipală a decis, prin vot,  numele şi ordinea candidaţilor pentru alegerile locale din 2020. Astfel, pentru funcţia de  primar al Braşovului a fost ales preşedintele organizaţiei municipale Braşov, Thomas Şindilariu. În ceea ce priveşte lista pentru Consiliul Local Braşov, primele poziţii vor fi ocupate de Robert Marian, Uwe Simon, Werner Braun, Olivia Grigoriu.

În schimb Cristian Macedonschi şi Arnold Ungar, reprezentanţii FDGR în Consiliul Local Braşov, şi Caroline Fernolend, consilier judeţean al acestei formaţiuni politice, par a-şi fi pierdut importanţa în partid. Cel puţin asta rezultă din listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Braşov şi Consiliul Local Braşov.

În ceea ce priveşte lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Braşov, pentru primele poziţii au fost desemnaţi Werner Braun şi Uwe Simon.

Completarea listei pentru Consiliul Judeţean Braşov cu alţi candidaţi din teritoriu şi finalizarea ei cade în competenţa organizaţiei judeţene Braşov a FDGR. Candidaturile enumerate se află în momentul de faţă în proces de finalizare la nivelele superioare din cadrul FDGR”, a declarat Şindilariu.

Din păcate nu l-am putut contacta pe Macedonschi pentru un punct de vedere.

I.Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.