Dupa trei luni de filaj

Dupa trei luni de filaj

0 89

Un traficant si consumator de droguri si taximetrist fiind, a fost surprins in flagrant incercand sa vanda niste droguri in zona pietei Astra. La un control mai amanuntit s-au gasit in masina sapte pastile de ecstasy, pe care urma sa le comercializeze cu 50 lei/buc.
Luat la bani marunti, tipul de 29 de ani a recunoscut ca mai are inca doi complici, unul in varsta de 23 de ani, celalalt de 30 de ani.
Le-au fost si acestora perchezitionate domiciliile, la cel de al doilea gasindu-se o serie de stampile false ale Inspectoratului Judetean Scolar si ale Inspectoratului Judetean de Politie, serviciul Inmatriculari,plus o serie de diplome de licenta in alb, cu antetul unor institutii de invatamant superior din Brasov.
In cutia postala a suspectului de 30 de ani s-au mai gasit 20 de pastile de ecstasy si aproape un gram de hasis.
Cei trei se ocupau, inafara de traficul cu droguri, si de inmatriculari auto si eliberari de diplome de licenta la diferite institute de invatamant superior. Toti trei suspectii au fost retinuti pe 29 de zile.
Conform articolelor Codului Penal, cei trei risca o pedeapsa de pana la 20 de ani, dar pentru fleacul gasit la ei nu cred ca vor incasa mai mult de 10 ani.
Cercetarile continua pentru aflarea intregii activitati infractionale si descoperirea si altor eventuali complici.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.