Dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare capul lui Liviu Dragnea se clatină!

Dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare capul lui Liviu Dragnea se clatină!

0 90

În PSD urmează o săptămâna extrem de grea. Din căte se pare social-democrații nu se așteptau să înregistreze un rezultat atât de slab la alegerile europarlamentare. Presiunea pe Liviu Dragnea este dublă, rezultatele slabe de la alegeri și „scrutinul” cu cinci judecători de ICCJ. Primul lider local care a cerut public demisia lui Liviu Dragnea este Marian Oprișan. Surse social-democrate au declarat că indiferent de decizia de la Înalta Curte, probabil marți sau cel mai târziu miercuri, va fi convocată ședința Comitetului Executiv în care se va analiza rezultatul alegerilor și se va lua în discuție situația lui Liviu Dragnea.
Codrin Ștefănescu a declarat, duminică seara,  că în sediul din Băneasa nu s-a discutat despre schimbarea din funcție a lui Liviu Dragnea.

Codrin Ştefănescu a declarat că din județe curg mesaje de susținere pentru Liviu Dragnea  și i-a transmis vicepreședintelui PSD, Marian Oprișan, care a cerut demisia lui Dragnea, că nu poate cere nimic fără un mandat de la organizația județeană PSD Vrancea.
„Nu s-a discutat nici măcar o secundă, în această seară, despre varianta schimbării conducerii partidului. PSD nu e ca PNL, PDL și partidul securist USR în care ordinele vin din exterior și toată lumea le execută.
PSD rămâne un partid de mase, foarte bine organizat, cu un număr imens de membri de care trebuie ținut cont și în aceste clipe, până se numără voturile, mesajele curg din toate zonele țării exact invers, adică să ne păstrăm liderul partidului, să rămânem uniți și să facem cât de curând o analiză vizavi de votul pe care l-am obținut la nivelul fiecărui județ și atunci vom găsi și explicațiile de ce, cum și ce s-a întâmplat în unele lucruri. O declar în calitate de secretar general al partidului care știe tot ce se întâmplă în PSD”, a declarat Codrin Ștefănescu.

„Este greu ca cineva să creadă că vreun lider important de județ, cum e Marian Oprișan, ar putea singur, de capul lui, să ceară ceva fără acceptul oamenilor din organizația de care răspunde. Asta îi transmit public. Toată lumea trebuie să fie calmă”, a mai spus Ștefănescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.