După Revelion, Biruind frica, ne îndreptăm cu curaj spre 2021

După Revelion, Biruind frica, ne îndreptăm cu curaj spre 2021

1 837

Privind spre orizontul înnorat al anului ce vine, 2021.
2020 A început cu asasinarea generalului Soleimani de către americani. A urmat la puțin peste o lună pandemia Covid-19 sau Cohen-19 cum îi spunem uneori.
La început credeam că e un pericol real, văzând videoclipurile din China cu oameni căzând brusc pe stradă sau cu vecini care-și baricadau colocatarii în propriile case, bătându-le cuie în ușă.
Pe bună dreptate ne-am alarmat, dar după ce a ajuns în Europa s-a dovedit că este o gripă, nu un super-virus ucigaș. Folosind această gripă ca pretext, elita globală împreună cu politrucii interlopi din guverne au demarat cel mai perfid experiment din istoria omenirii, cea mai mare înșelătorie de la holocaust încoace și au testat terenul pentru implementarea celui mai aprig totalitarism de până acum, regimul lui Satan deghizat într-o dictatură politico-medicală, faza inițială a tranziției spre distopie tehnologică trans-umanistă.

Cu ocazia Învierii Domnului, bisericile au fost închise, oamenii în mare parte au acceptat sacrilegiul, ascultând de preoții trădători ai lui Hristos, care au spus că trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului, pe când Învierea lui Hristos este și va fi mereu a lui Dumnezeu. Oamenii au acceptat blasfemia în speranța că după 2 luni de carantină și stare de urgență se vor întoarce la normalitate. Crudul adevăr este că nu ne vom întoarce vreodată la normalitatea pre-2020.

Amăgiți și prostiți, au acceptat să poarte botnițe și înauntru și afară, au acceptat să le fie restrâns dreptul la circulație noaptea, ba chiar s-au pretat la delațiune, devenind  turnători, pârându-i pe nealiniați, globaliștii reușind astfel să mondializeze la nivel psihologic experimentul Pitești, întorcându-i pe oameni unii împotriva altora în speranța naivă că vor fi eliberati mai repede dacă își conving constrâng semenii să se alinieze.

Tot în perioada stării de urgență, inchiziția formată din jurnaliști ratați și politruci acoperiți, numită ANCOM, a creat un precedent periculos, închizând o serie de site-uri românești de presă alternativă pentru prima oară în istoria națională. Pe această cale vă reamintesc importanța salvării materialelor publicate pe aceste portaluri, puteți folosi programul Httrack pentru a descărca site-uri integrale ( trebuie e să-l lăsați pornit vreo 24-48 ore, merge încet).

A urmat starea de alertă care s-a prelungit lună după lună, în cadrul căreia PNL-iștii s-au îmbogățit, românii au sărăcit, multe afaceri au dat faliment și boii s-au obișnuit cu jugul. Totodată mulți au deschis ochii, realizând că se pregătește o dictatură neobolșevică și au început să ia atitudine împotriva ei, intrând în rândurile nealiniaților. Cei mai mulți, din păcate, sunt captivi în realitatea paralelă croită de presa mituită cu 40 de miliarde de euro, amăgindu-se că după vaccin totul va reveni la normal.

Cel mai trist moment din 2020 este fără îndoială pierderea eroului național Marius Albin Marinescu, jurnalist independent, cruciat al românismului si luptător de pe baricadele adevărului. Câtă lumină a făcut prin publicația Justițiarul îi va face cinste la Judecata de Apoi.

Pe plan internațional s-a trecut la asasinarea profesională a unora dintre cei mai mari medici din lume, Didier Raoult și Christian Perronne sau marele profesor Fourtillan, care a fost temporar arestat într-o pușcărie psihiatrică pentru curajul de a denunța dictatura politico-medicală și genocidul împotriva copiilor prin obligația vaccinală a celor 12 vaccinuri obligatorii.

În Franța a fost adoptata Legea Siguranței Globale, care interzice filmatul polițiștilor, prin care integritatea ta fizică nu mai este garantată și prin care poți fi arestat la domiciliu fără judecată, cum a pățit doctorul Andreas Noack. Tot în Franța a fost condamnat Herve Ryssen, unul dintre cei mai valoroși autori cu privire la chestiunea holocaustului și a controlului jidovesc asupra omenirii.

În SUA a avut loc cea mai mare tâlhărie electorală din istoria Americii și se prea poate ca până pe 20 ianuarie să vedem lege marțială în state.

Sunt multe alte evenimente care s-au întâmplat în țară și afară, dar articolul ar deveni prea lung dacă le-am menționa pe toate.

Către miezul nopții
Faptul că suntem aici și nu ne-am pierdut sănătatea mintală, având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat, este totuși un motiv de sărbătoare. Tot ce nu ne-a doborât, ne-a întărit.
La mulți ani vrednici tuturor românilor de caracter, un an nou mai fericit cititorilor, redacției, prietenilor, colaboratorilor, grupurilor L.R., F.A. și fetelor frumoase de la departamentul de surse deschise, care mă citesc în fiecare zi cu același interes profesional. Patria a priori!

Mergând inainte spre 2021

Răul

Să pornim spre 2021 fără amăgiri, ci pe deplin conștienți că vom da piept cu un Rău primordial. Aproape tot ce s-a întâmplat în 2020 va fi accentuat în 2021, pandemia nu se va sfârși în vară, nu se va sfârși nici dacă te vaccinezi, agenda este publică, declarată și de lungă durată întrucât se dorește o Mare Resetare în urma unei prăbușiri economice.

Să nu ne amăgim crezând că va fi mai ușor, dar nici să disperăm, ci să fim pregătiți mental pentru ce va veni, să anticipăm cât putem. Cenzura online se va intensifica, botnițele vor fi obligatorii în continuare și s-ar putea ca refuzul de a le purta să devină o crimă pedepsibilă cu pușcăria, ca în Africa de Sud. Vaccinarea se va impune și fără să fie obligatorie prin lege, accesul la servicii va fi tot mai restricționat pentru nevaccinați, iar semenii circumciși cerebral vor fi din ce în ce mai agresivi cu noi crezând că “nu se mai termină odată pandemia” din cauza nealiniaților.

Mergând mai departe, citind planurile expuse la vedere în cadrul Marelui Reset, Agendei 2030, ID2020, putem să ne facem o idee despre grozăviile distopiei ce ne așteaptă. Coroborând informațiile actuale despre ceea ce se pregătește, cu profețiile biblice, ne dam seama că Antihristul își dezvăluie sistemul drăcesc de însclavagizare a omenirii în vederea compromiterii sufletelor.

Binele

Noaptea dintre ani este totuși un prilej de bucurie, din mai multe motive.
1. Acționând ca un filtru și un catalizator întru trezire, evenimentele din 2020 au spulberat iluziile pe care unii dintre noi le mai aveam cu privire la democrație, cuiul final din cavoul ei fiind bătut de tâlhăria electorală americană, cea mai transparentă tâlhărie din lumea occidentală, dezvăluind întregii lumi dimensiunea monstruoasă a mlaștinii statului profund.
2. E mai ușor să-ți găsești frații spirituali în contextul măsurilor restrictive, întrucât cei care se opun îngrădirii drepturilor și denunță psihoza mediatică sunt fiii aceluiași Dumnezeu, soldați în războiul spiritual.
3. Fără să ne punem toate speranțele într-un vehicul politic, victoria AUR este un motiv de bucurie, ne-o confirmă reacția globaliștilor și mass-media care au pus toate tunurile pe ei.
4. E suficient să te uiți pe geam la ora 12 și vei vedea artificii, vei auzi petarde, semn că spiritul de voie bună a românilor nu a fost învins.
5. Potrivindu-se cu descrierea Vremurilor din Urmă, vremurile ce le trăim ne oferă ocazia să dovedim credință în Hristos, biruind frica și contribuind cu dragoste dezinteresată la trezirea semenilor, prin mărturisirea adevărului.

Înainte, cu curaj!

Îndemnul meu este să vă îndreptați spre 2021 cu curaj, voință și o mentalitate de Mihai Viteazul, care a biruit singur împotriva Europei, unind țările române.
Cu o mentalitate de Corneliu Zelea Codreanu, care a spus ” Cel care luptă, chiar și singur, pentru Dumnezeu și neamul său, nu va fi învins niciodată“.
Cu o mentalitate de George Coșbuc, care a scris “Nu-i totuna leu să mori / ori câine-nlănțuit“!

Da, e greu, dar unde-s mulți dușmani e multă glorie. Obstacolele ne întăresc. Toate încercările sunt ocazii în plus de a ne dovedi credința în fața lui Dumnezeu. Greutățile sunt lecții care ne șlefuiesc spiritul.
Amintiți-vă că Fiara mai are puțin timp pe pământ, dar avându-l pe Dumnezeu alături, nimeni nu ne poate învinge.

Sterie Ciumetti
Sursa: Incorect Politic

COMENTARII

  1. Bună asocierea înșelătoria holocaust cu această „pandemie”. În rest, lucruri adevărate amestecate cu mizerii religioase.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.