ROEXIT! După rechizitoriul din PE sunt voci care vor ca România să...

ROEXIT! După rechizitoriul din PE sunt voci care vor ca România să iasă din UE!!

1 145
După ce România a fost supusă unui adevărat rechizitoriu în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri a Comisiei pentru libertăți civile, din cauza legilor justiției și a regresului luptei anticorupție, fostul colonel SRI Daniel Dragomir a postat pe pagina sa de Facebook un decalog. Cu 10 argumente pentru care România ar trebui, după momentul din Parlamentul European, să iasă din UE.
Postarea integrală a lui Daniel Dragomir:
„Nu credeți că ne-ați furat destul că să ne mai dați și lecții?
Câteva comentarii la cald după dezbaterea’ de la Strasbourg:
1. Puteți să va băgați păcăleala aia de MCV și de Schengen undeva.
2. Românii decid singuri ce politică duce România ca stat suveran.
3. Nu vom da niciodată portul Constanța olandezilor. Ghinion.
4. Multinaționalele voastre trebuie să plătească taxe în România și să nu mai scoată toate profiturile afară.
5. Dacă drepturile și libertățile românilor sunt un moft pentru Bruxelles, atunci UE nu mai reprezintă nimic pentru noi. Pe Kovesi și pe Coldea de ce i-ați refuzat la Bruxelles când li s-a dat o ieșire? De buni ce erau? Sunt mai buni că slugi aici?
6. Jandarmii noștri sunt mai buni decât jandarmii voștri, doar că sunt mai prost plătiți și le face statul paralel dosare la ordin.
7. Este dreptul românilor să aleagă ce scrie în Constituție despre familie. Cum noi nu v-am dat lecții când ați permis toate prostiile la voi, puțină decentă nu ar strica. Vă vede bunul Dumnezeu.
8. Atâta timp cât văd doar firme olandeze, italiene, franceze, germane că iau toate licitațiile și au cumpărat tot în România, iar pe noi ne înjurați că suntem corupți, UE e doar o poveste pentru creduli. Mai ales când voi faceți înțelegeri secrete cu Rusia și va luați gaz ieftin ca să ne păcăliți pe noi.
9. Plătim că țară la UE taxe mai mult decât încasăm de la UE că fonduri europene’.
10. Terenurile noastre sunt bune, resursele noastre sunt bune, banii noștri sunt buni, românii pe care îi exploatați afară vă sunt de folos, noi însă vă cam deranjăm. Am plătit miliarde la EADS ca să ne spuneți că nu avem voie în Schengen? Ghinion.
A cam venit vremea să ne gândim serios la ce este bine și pentru România.
Că pentru salariile și beneficiile domnului Timmermans ne-am cam umilit destul.
Nu credeți că ne-ați furat destul ca să ne mai dați și lecții?
Sună a program politic? Este.

COMENTARII

  1. Da, este un program politic foarte bun. Trebuie sa iesim cat mai urgent din UE, prin lupta si ridicarea maselor fiindca borfasii europeani nu ne va lasa din mina conform sloganului „Politically Correct” pe care l-au inventat doar pentru noi nu si pentru ei. Mai trebuie sa iesim si din NATO daca nu vrem ca Romania sa fie rampa de lansare a rachetelor americane impotriva Rusiei si tinta primara a rusilor atunci cand Jidanii din USA vor ataca Rusia ca s-o pedepsesca pentru false acuzatii fabricate de ei, englezi sau europeni.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.