„După rapelul Pfizer am avut toate reacțiile adverse….”!

„După rapelul Pfizer am avut toate reacțiile adverse….”!

0 57

„SUNT MEDIC, după rapelul Pfizer am avut toate reacțiile adverse, mai puțin soc anafilactic, și m-am ales cu o bronhopneumonie, pentru care un pneumolog de la Medlife, după ce mi-a luat vreo 500 de lei, mi-a prescris un spray bronhodilatator și un supliment cu vitamine, tratament care nu a dat nici un rezultat, ceea ce m-a adus la dr. Grosan, care deși full de programări, m-a consultat on-line, mi-a dat schema de tratament compensata, nu mi-a luat nici un ban pe consultație și m-a făcut bine în 10 zile.
O schemă cu medicamente compensate, verificate de a lungul a 60 de ani de utilizare.
Un om deosebit, un medic cum foarte rar mai găsești, uman și profesionist. Asa ca CTP sa tacă sa ia o pauza, ca nu știe chiar totul și să se rezume la politica și la tenis.
A fost dezgustător Inchizitorul de la Digi.

”Comentariul doamnei doctor, pe pagina lui Răzvan Ioan Bonchiș, la ultima postare. Credeți că prostoboii cred ce spune doamna asta? Nooooo…! Ei știu mult mai bine, fiindcă le spală creierul presa progresistă.
Am mai spus-o: cum se face că niciun pacient n-a reclamat-o la Colegiul Medicilor, ci a reclamat-o o colegă medic? Și a sfârtecat-o apoi presa sistemului? Fără nicio verificare?
Dar am uitat… proștii nu pun întrebări.
Dr. Otilia Popa

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.