„După ploaie soare, Dragnea la-nchisoare!”

„După ploaie soare, Dragnea la-nchisoare!”

0 182

Ploaia nu i-a speriat pe braşovenii ieşiţi aseară să protesteze împotriva votului de luni noaptea din Camera Deputaţilor. Ce-i drept, i-au ajutat şi sloganurile: „După ploaie soare, Dragnea la-nchisoare!” a fost cel mai intonat refren în faţa Prefecturii

Ploaia nu i-a speriat pe braşovenii ieşiţi aseară să protesteze împotriva votului de luni noaptea din Camera Deputaţilor. Ce-i drept, i-au ajutat şi sloganurile: „După ploaie soare, Dragnea la-nchisoare!” a fost cel mai intonat refren în faţa Prefecturii, când afara turna cu găleata.
Braşovenii s-au mobilizat pe Facebook şi au început să se strângă în faţa Prefecturii încă de la ora 18.00 pentru a protesta împotriva modificărilor aduse în Parlament Codului de Procedură Penală. Oamenii consideră că multe dintre ele sunt „cu dedicaţie“, pentru a-i scăpa pe politicienii de al Guvernare de condamnări şi de dosare penale.
În jurul orei 20:00, peste 1500 de braşoveni au pornit în marş de la Prefectură spre cartierul Astra. Oamenii au scandau „Hoţii!, Hoţii!“, „Nu scăpaţi“, „La închisoare, nu la guvernare!“, „După ploaie soare, Dragnea la-nchisoare“. Mii de români au ieşit aseară să protesteze în mai multe oraşe din ţară faţă de modificarea codurilor penale. La Bucureşti, jandarmii au intervenit cu brutalitate şi au reţinut cel puţin şase persoane, printre care şi un jurnalist german, autorul unui documentar devastator despre imperiul lui Dragnea din Teleorman.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.